Asta e marea problema din ziua de azi. Fetele nu sunt atrase de baieti cuminti.
E greu sa incepi sa-l iubesti daca nu-l placi.dar sa stii ca daca, stai cu el, zi de zi te vei indragosti de el cu siguranta. Obisnuinta e cea mai puternica dragoste!
Credeam ca numai eu gandesc asa -Pe principiu bombardea-zo cu mesaje !
Vezi ce fel de baiat e -Spune-i ca daca tot insista cu acest :te iubesc:-sa iti si demonstreze.Numai asa poti sa vezi daca e un baiat de nota 10 sau nu.Intereseaza-te si afla cu cine umbla, daca mai vrajeste si alte fete sau cu cine vb.Dar e posibil chiar sa spuna adevarul -ce te face sa crezi ca el nu spune Adevarul? Mai sunt si baieti oki -dar cam greu de gasit. Sfatu meu continu cu el, vezi ce fel de om e, numai pe parcurs iti poti da seama daca e ceea ce pare.Nu trage concluzii pripite!
Poate fi o vrajeala ieftina "A zis ca eu sunt diferita si ca i-a placut la mine tot si ii place ca nu ma las asa de usor". poate ca vrea sa ajunga undeva. trebuie sa-l analizezi. nu ajunge doar sa-ti spuna 2 cuvinte poate aruncate in aer. prima data cunoaste-l mai bine. poate asa iti vei da seama daca el chiar te iubeste si asa poate te vei indragosti de el. nu neaparat fizic, ci moral. succes!