| Roxy_6389 a întrebat:

Buna sunt clasa a 9 a si un tip din liceu s-a indragostit de mine. A zis ca eu sunt diferita si ca i-a placut la mine tot si ii place ca nu ma las asa de usor. Eu nu il plac, dar as vrea sa il pot iubii. Este un baiat de nota 10, stie cum sa se poarte cu o fata. Parca ceva ma retine sa nu fiu cu el. Imi zice mereu ca ma iubeste si sa ma gandesc la noi 2. Eu nu vreau sa il fac sa sufere. Credeti ca ma pot indragostii de el in timp? Ce ar trebui sa fac? Tinand cont ca nu prea mai exista baietii in ziua de azi care sa iubeasca o fata. Ajutati-ma va rog. Dati-mi un sfat

4 răspunsuri:
| SaveTheNature a răspuns:

Asta e marea problema din ziua de azi. Fetele nu sunt atrase de baieti cuminti.
E greu sa incepi sa-l iubesti daca nu-l placi.dar sa stii ca daca, stai cu el, zi de zi te vei indragosti de el cu siguranta. Obisnuinta e cea mai puternica dragoste!

| Danysan a răspuns (pentru SaveTheNature):

Credeam ca numai eu gandesc asa -Pe principiu bombardea-zo cu mesaje laughing!

| Danysan a răspuns:

Vezi ce fel de baiat e -Spune-i ca daca tot insista cu acest :te iubesc:-sa iti si demonstreze.Numai asa poti sa vezi daca e un baiat de nota 10 sau nu.Intereseaza-te si afla cu cine umbla, daca mai vrajeste si alte fete sau cu cine vb.Dar e posibil chiar sa spuna adevarul -ce te face sa crezi ca el nu spune Adevarul? Mai sunt si baieti oki -dar cam greu de gasit. Sfatu meu continu cu el, vezi ce fel de om e, numai pe parcurs iti poti da seama daca e ceea ce pare.Nu trage concluzii pripite!

| dyapapusik a răspuns:

Poate fi o vrajeala ieftina "A zis ca eu sunt diferita si ca i-a placut la mine tot si ii place ca nu ma las asa de usor". poate ca vrea sa ajunga undeva. trebuie sa-l analizezi. nu ajunge doar sa-ti spuna 2 cuvinte poate aruncate in aer. prima data cunoaste-l mai bine. poate asa iti vei da seama daca el chiar te iubeste si asa poate te vei indragosti de el. nu neaparat fizic, ci moral. succes!