anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt clasa a 9a si prin octombrie am cunoscut un baiat la liceu, el mi-a cerut id-ul ne-am cunoscut si apoi am fost cu el timp de 3 saptamani, dupa care s-a despartit de mine pentru ca " nu mai era atras". A2a zi dupa ce s-a despartit de mine, nu a pierdut timpul si si-a facut gagica. Acum, in ultimele saptamani, la liceu, se tot uita insistent la mine [ dandu-mi sperante ], iar eu la sfatul colegelor ma uit la randul meuhee hee. Eu inca mai tin la el si nu am avut curajul sa ii spun daca vrea sa ne impacam, asa ca am pus o colega sa vorbeasca cu el si el a spus ca se mai gandeste, apoi dupa vreo 10 minute m-a bagat in seama si am inceput sa vorbim. A2a zi am vazut ca era suparat si l-am lasat in pace. El este plecat in cantonament, dar totusi nu mi-a dat niciun raspuns. Nu stiu ce sa fac...

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic ca n-are rost sa iti bati capul cu el, e clar ca nu este decis, se joaca cu tinewinking Vorbeste direct cu el si fara ocolisuri ca altfel o sa pari o obsedata dupa el! ( si lui ii convine pentru amorul propriu)

| Dizzydizz a răspuns:

Clar.se joaca cu tine pana gaseste pe alta.
Daca zice ca vrea sa fie cu tine zii ca si tu te mai gandesti, ca ink nu esti sigura,,,,
Si a 2a zi afiseazate cu altul
Plateste i cu aceeasi moneda.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Sa iti gasesti un alt tip sa te distrezi.

| Corinne a răspuns:

Buna!batting eyelashes
Eu in locul tau nu as mai vorbi nimic cu el, daca chiar vrei te mai uiti la el din cand in cand dandu`i lui sperante dar fii indiferenta cu el pentru ca nu merita altceva si din pacate nu cred ca mai vrea sa fiti impreuna. Apropo el mai este cu fata respectiva?
Gandeste-te bine! daca chiar a2a zi s`a cuplat cu tipa aia.mai mult ca sigur asta a fost motivul despartirii..."nu mai era atras" de tine in schimb era atras de aia.
Nu stiu daca ai inteles in mare parte ce am scris mai sus darpt tine ar fi mai bine sa-l uiti si sa-ti faci un nou prieten pentru ca acela nu te merita! Mai nou sa stai dupa raspunsul lui? El se simte bine cand deja 2 fete ii cu gandul la el dar dovedeste`i ca nu`i asawinkingFii nepasatoare si indiferenta in timp o sa-l uiti pentru ca nu ati fost foarte mult timp impreuna si iti va fi mai usor sa-l uiti.Fii pregatita in fiecare zi ca nu stii ca tip misto iti va iesii in cale si capabil pentru relatie. un baiat care sa te merite cu adevarat!winking
Bafta!kiss

| Aia cu cap mare a răspuns:

Fal gelos! daca chiar teo iubit sau te iubeste, o sa se intoarcawinking
Da ai grija ca nu esti tu prima fata din viata lui...deci stie cum sa te "invarta"

| adrian_3467 a răspuns:

Pai la varsta lui fierb hormonii in el si crede-ma nu ar zice nu daca ar ajunge in fiecare seara cate o femeie diferita in patul lui. Asta e varsta si asthia sunt barbatii, cu timpul trece pofta asta de nou, dar trebuie sa existe si o femeie care sa il faca sa se gandeasca de 10 ori daca merita o alta femeie riscul de a o pierde. Esti fata desteapta intelegi ce am vrut sa zic.

| illusion a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare, esti la liceu, boboaca, sunt multi baieti care te plac. Lasa'l pe baiatu' asta.nu'i de tine arata'i ca ai orgloliu in tine. atata timp cat ti-a dat papucii sub un motiv stupid nu mai merita nici sa' l mai bagi in seamawinking. Crede-ma ca stiu cum e. si eu sunt tot clasa a 9-a dar nu ma incurc cu baieti din liceu, tocmai pentru ca sunt in caurate de "cruditati" ca sa isi bata jocwinking am un frate mai mare si de aia stiu big grinbig grin

| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa nu te mai implici daca vezi ca nu ai pentru cine!
Incearca sa-l uiti si nu mai stai prea mult in preajma lui

| yourfriend_1956 a răspuns:

Vorbeste cu el direct fara ocolisuri... poate ca inca tine la tine sau poate vrea sa te faca geloasa...

| ZambescSiGata a răspuns:

Sincer! Eu cred ca nu ar trebui sa trimiti vreo colega sa vorbeasca cu el sau sa te duci tu sal intrebi daca vrea sa va impacati! Daca intr-adevar te place si vera sa va impacati o sa vina el la tine! Stiu ca noi fetele suntem astea care daca placem un baiat facem tot posibilu sa fim cu el! Dar trebuie sa acceptam ca nu suntem pe gusutul tuturor baietilor iar unii sunt cu noi doar pana gasesc o fata pe care o plac cu adevarat! Asa ca sfatul meu e sa lasi sa vina totul de la el! Asa aflii daca te place cu adevarat!:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine lasa-l pana nu complici situatia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc de sfaturi >big grin