Incearca sa te bagi inseama cu el, sa fiti prieteni buni iar la un momendat sa' i spui ce simnti :gen:Ma simt bine in compania ta as vrea sa stau cu tine mereu! iar el daca o sa te scoata in oras. sau alte lucruri inseamna ca e de bine
Pararea mea e sa te imprietenesti cu el si cu tipul sigur se va lega ceva. Asa a fost si in cazul meu
Mm gasesteti si tu momentul tau ideal, sari pe el, la figurat si propune-i sa iesiti la o intalnire sau cerei idul sau nr de telefon, si mai departe sigur o sa continue el sa te surprinda!
Cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui pe mes sau pe facebook sau sa o pui pe prietena ta daca tot spui ca esti timida dar cea mai sipla solutie ar fi sa eu spui in fata
Coleg de clasa...nu-i cea mai buna idee sa incepi o relatie cu un coleg.o sa stati o vreme o sa va despartiti si o sa va stricati prietenia...mai ales ca vei avea un sentimet neplacut in fiecare zi la scoala cand il vei vedea o.O Spun din proprie experienta daca nu e un baiat serios cu care sa poti avea o relatie lunga. oricum sunteti colegi puteti fi prieteni buni incearca sa discuti cu el sa vezi cei place sa vezi daca aveti interese comune
Ce copil esti.Trateazal cu indiferenta si nu-l mai cauta o vreme. Daca intr-adevar te place te va cauta cu siguranta. Uneori aparentele sunt inselatoare te pot face sa suferi mai tirziu.
beausingurlamasamea întreabă: