Eu am 23 si ea 18. dati-mi un sfat va rog.
Eu zic sa mai faci o incercare cu ea, sa nu iti para rau ca nu ai mai acordat o sansa. Vezi si tu cum decurge totul si dupa aia iei o decizie.
Mai intai, poarta o discutie cu prietena ta si spune-i ce ai pe suflet, ce vrei tu de la relatia voastra. Fa-o sa inteleaga ca fidelitatea este foarte importanta intr-o relatie. Si, mai ales, trebuie sa ii fii fidel daca o vrei in viata ta in continuare.
Nu vrea sa-mi raspunda la intrebari, evita, spune sa uit si sa o luam de la inceput, eu vreau sa-mi explice si nu vrea. mi-a explicat ea ceva dar cu cearta. sau plimbat, au facut poze impreuna, m-a inselat cu el, dupa 2 ani frumosi cu mine. de sex nu cred ca a fost vorba. era extrem de multumita cu mine. chiar nu stiu ce a inpinso la asa ceva. credeti-ma, ma doare foarte mult, si pentru ca o iubesc nu pot sa o las.
Daca ai puterea sa treci peste, si daca esti sigur ca n-ai sa-i reprosezi asta niciodata, da-i o sansa. Altfel... greu de spus. Oricum, tu hotarasti, deci, gandeste-te bine!
Eu as spune sa-ti asculti inima. tu o iubesti? daca da iart-o pentru ca si tu ai facut-o si ar trebui sa ii spui lucrul asta, nu te gandi sa ii ascunzi asta ca sa se simpta ea norocoasa ca i-ai mai dat o sansa. spune-i ca o ierti pentru ca si tu ai facut-o si ea nu are ce discuta aspura faptului astuia
Sfatul meu e ca daca va iubiti mult si cu adevarat si va dati seama ca amandoi ati gresit fiti sinceri unu cu celalalt si mergeti inainte.
Lucrurile care nu va darama va intaresc.
Nasii mei sunt tineri si spun: "O speli e ca si noua" acum mai in ras in gluma... ideea e ca de cat sa va pierdeti unu pe celalt si sa incepeti alte relatii in care nu va veti respecta si iubi atat de mult mai bine faceti tot ce puteti pentru a o salva pe aceasta.
In viata veti fi pusi in fata multor tentatii, si nu te mint ca nu se va mai repeta de ambele parti, dar important e sa fiti voi tari si sa nu puneti accentul doar pe acest aspect.
Si eu am iertat si am fost iertat si a meritat de fiecare data.
Nu regret nimic.
Atata timp cat si tu ai facut-o, din intamplare, poate asa a facut-o si ea.si acum regreta. E bine sa fiti sinceri,sa incercati sa treceti peste,si data viitoare,stiind ca sunteti pe cale sa va despartiti, nu va gresi nici unul. Treceti peste, si o sa vedeti ca lucrurile vor fi la fel.
Daca amandoi ati cautat altceva in alta parte e clar ca lipseste ceva in relatia voastra. Discutati si observati care a fost elementul lipsa in relatia voastra si daca puteti rezolva problema. Daca nu merge, mai bine lasati-o balta pentru ca sigur se va repeta.
Dupa doi ani de munca sa ti relatia cat se poate de placuta, intervine inevitabilul, adica tradarea, treci peste, acorzi a doua sansa, nimic nu mai este cum a fost, dar totusi incerci sa fie bine. chiar daca gandurile te macina. apoi, persoana cu care te-a inselat, preia controlul, fiind intampinat cu multa atentie, chiar mai multa decat primeai tu. atunci nu-ti ramane decat sa te retragi. sa renunti la tot.