anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt confuza si nu stiu ce sa fac happy. Fostul meu iubit pe care l-am iubit enorm si inca il mai iubesc, desi nu trebuie, are un verisor mai mic decat mine cu aproape 2 ani happy. Ma inteleg foarte bine cu el de cand eram mici,iar acum amandoi incercam sa trecem peste faza suferintei, amandoi incercam sa uitam 2 persoane pe care le iubim,datorita faptului ca el mereu imi cerea sfaturi ce sa faca si cum sa faca, mi-a zis acum 3 zile "ce ai zice daca am incerca impreuna sa-i uitam pe fostii"? ..recunosc ca imi place un pic mai mult si lui de mine.
Nu stiu ce sa fac,mai ales ca este verisor cu fostul meu iubit. ce credeti? Ne-ar judeca lumea,nu-i asa? Mai ales ca este mai mic decat mine. stiu ca varsta nu conteaza...dar totusi, nu stiu ce sa fac sad

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Alege si tu un alt verisor mai mare.

4 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Nu ar trebui sa te ingrijorezi de ceea ce spune lumea insa nu sunt sigur ca ar trebui sa legi o relatie in conditile de fata.....amandoi sunteti orbiti de chesti aia "sa il uit"...

| LoveSleep a răspuns:

Evită-l, nu vrei să ai de-aface cu "gura lumii".
Mai bine plânge-ți de milă în continuare.

| gedanken a răspuns:

Daca ar fi sa te gandesti tot timpul daca te-ar judeca lumea sau nu atunci vei ajunge sa stai stana de piatra si sa nu mai faci nimic. Sunteti confuzi amandoi si o sa va treaca mai incolo.

| XxKidaaaxX a răspuns:

Nu conteaza ce zice lumea. Daca iti place, iti place si punct. Si cu atat mai mult ca si el simte a fel. Varsta nu conteaza, la fel si inaltimea si etc. Si ai grija la fostul tau iubit sa nu se bage intre voi happy.