| CristinaBabu11321 a întrebat:

Buna! Sunt Cristina si am 16 ani. Sunt cu prietenul meu de 2 ani, el a facut de curand 18 ani. Insista sa facem sex, macar sex oral. Vreau si eu dar totusi ma tem. Cum pot sa scap de teama?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa incepi sa te documentezi si informezi cat mai precis si corect, in privinta modului in care se poate forma sarcina, a momentului in care exista posibilitatea sa se formeze sarcina, si mai ales sa stii tot ce tine de domeniul preventiei precum si a protectiei necesare sa fie respectate dupa ce este inceputa viata sexuala.
Numai daca vei fi CORECT documentata si informata, doar in acel moment iti va dispare teama/frica de... necunoscut. Multa sanatate!

| CristinaBabu11321 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult. Sunt destul de bine informata, am citit foarte mult si am discutat si cu mama care mi-a explicat foarte multe lucruri. Am vorbit si cu mama dar s-a limitat la a-mi spune ca eu stiu cel mai bine cand sunt pregatita. Eu consider ca sunt pregatita, stiu ce e de stiut, imi doresc, am incredere in prietenul meu, dar ceva ma face sa ma tem. Nu stiu nici eu de ce ma tem, este o frica irationala. Multumesc. Poate o sa incerc

| ania a răspuns (pentru CristinaBabu11321):

Nu e irationala vine din cinstiinta.

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta ta cel mai bine este sa te ocupi de scoală nu de prostii.

| ania a răspuns:

E foarte bine daca nu scapi de ea decat dupa casatorie.Virginitatea e darul pe care l-am primit de la Creator pentru a- l darui doar partenerului de casatorie.Ti -e frica pentru ca te avertizeaza constointa ca nu e bine si ca daca faci vei regreta.Pacarul curviei nu aduce fericire pe termen lung in viata ninanui.Eu am aoreciat foarte mult ca sorul meu desi initial ne-am propus sa ne casatorim peste 2 ani si jumatare la terminarea facultatii, vazand ca atractia e prea mare, a propus sa ne casatorim in cateva saptamani ca sa nu facem sex inainte de casatorie.Sexul dupa cadatorie, neurmat de mustrari de constiinta e cel mai placut.

| Violleta2022 a răspuns:

Folosind prezervative puse pe organele genitale.
Pentru fata se numesc "foite chinezesti" si se pun pe clitoris, pentru baiat, prezervativ normal.
daca nu gasesti foite chinezesti, poti taia un prezervativ masculin pe lungime si-l puteti folosii la fel de usor, pentru sexul oral la tine.

| SilentRain a răspuns:

Ești mică, unii băieți sunt foarte prefăcuți și mincinosi
Ți-o trage și te lasă pe urmă te face și de râs pe unde apuca

| SilentRain a răspuns:

Ai logică imbatabilă
Daca asta e părerea ta, sa fi sănătos
L-am înjurat din altele motive

| Invictusman a răspuns:

Ai grija sa nu te filmeze sa își bata joc de tine.
Doar înfruntând teama respectiva scapi de ea, dacă îți dorești și tu același lucru fă-o fără nici o remușcare, apoi treceți la next level.

| Saiko10 a răspuns:

Daca vrei sa o faci pur si simplu o faci si teama nu o sa mai fie acolo.

| luffypk a răspuns:

N-ai cum, o sa scapi de teama cand o sa o faci, eventual beti ceva vin inainte ca sa fiti mai relaxati...

| Gabriela19loredana77 a răspuns:

Spune-i că dacă află cineva intră la pușcărie findcă esti minoră nu contează că ai 16 ani impliniti o fata a fost pacălita de un nemernnic si ea avea tot 16 ani și ăla a intrat la mititica, vrea să te folosească ii joacă hormoni in el si se bat, barbatii sunt buni si rai si mai bine ai incepe cu documentarea despre hiv si alte boli cu transmitere sexuală plus să cumperi prezervative nu te lăsa pe mana lui in speranta că nu va ejactua in tine site-ul acesta tremura de minore gravide!