Sa nu faci fara prezervativ in nici un caz.Ata nu conteaza, nu mai este virgin din momentul in care s-a produs penetrarea nu totul tine de acea ata.Protejati-va si va fi bine
Daca o faci sa nu ramai gravida foloseste anticonceptinoale
. daca e doar ca nu vrei u sa nu ei vreo boala nu stiu incearca pe net exista o spuma care o intrdouci u in vagin.
da nu stiu
bft
1. El ii virgin nu are experienta nu stie cum sa se controleze daca doamne fereste se intampla ceva?
2. Ata se poate rupe si la 40 de ani crede-ma stiu cazuri.
3.Mai bine folositi prezervativ ii mai sigur si nu o sa aveti nicio grija cand o sa o faceti sau dupa aia. Te-am pupat >
Pai, puteti sa nu folositi prezervativ prima oara pana te dezvirginezi, apoi isi poate pune prez, e putin mai bine. Si chestia cu "ata" nu conteaza pentru ca si fara prezervativ e posibil sa nu se rupa.
Cred ca e mai bine sa va decideti impreuna ...si sa va ganditi al urmatoarele urmari, este important sa va puneti de comun acord bafta>
Esti tare de tot la intrebarea asta... ok, deci in momentul in care foloseste prezervativul este mult mai protejat de ruperea atei decat daca nu l-ar folosi...
ruperea atei se datoreaza lubrifierii scazute, iar prezervativul are un lubrifiant care nu te va deranja in timpul actului sexual
linarkfts întreabă: