Daca aveti relatii sexuale si totusi prefera discretia e clar ca nu vrea sa se afiseze cu tine, il intereseaza doar ce ii oferi tu in intimitate si atat
Te-ai gandit la varianta ca el ar putea sa aiba alta iubita si pe tine sa te tina doar pentru sex?!
Cam asa ceva
Cam sigur!
Nu fi prostuta, doar nu ai facut cu el din a 2-a zi nu?
Clar se foloseste de tine, urat din partea lui..Sa nu-mi spui ca e ungur ca deja e prea de tot
Buna,da asta face te foloseste.Am o prietena care era exact in aceeasi situatie.ea spunea ca el tine la ea si din astea dar nu mergea cu ea niciunde si el vroia ca totul sa fie secret sa nu fie vazuti impreuna si tot timpul o folosea pentru sex pana cand a aflat ca de fapt tipul mai avea o iubita... pe care o arata lumii si cand l-a intrebat ce a fost: el i-a spus simplu:Te-am folosit pentru sex atat.
Mai mult ca sigur dar spune-i ca tu nu vrei numai atata si daca doreste sa fiti in continuare sa nu va feriti de lume. Fa ce simti. ce vrei. nu ce vrea doar el. O astfel de relatie pe ascuns... nu merge crede.ma si imi dau seama ca nici tie nu iti convine
Belingot întreabă: