II spui ceea ce simti, ca-l iubesti cu adevarat, ca va iubiti reciproc.Si ca este fiica lui, pana la urma nu meriti sa te faca sa suferi tatal tau, daca te poate ajuta, sa te ajute.II spui tata, stii cat de mult il iubesc, si il vreau langa mine, sufar pentru ca nu suntem impreuna, nu e aici cu mine, te rog cauta-i de lucru, cat mai aproape de mine si unde sa-i fie si lui bine. Eu nu mai rezist fara el! Poate t va intelege, desigur daca are capul pe umeri, si tine la tine.:*
Spune-i ca se gandeasca bine si sa inteleaga ca nu este doar un simplu capriciu de al tau, sczuza-ma dar nu ai specificat ce varsta ai, dar in orice caz tatici au impresia de cele mai multe ori ca fetele lor astazi plac un baiat si maine altu dika ca sunt doar niste capricii si apoi le trec, tu explica-i tatalui tau ca esti cu el de un an de zile si ca il iubesti mult si ca il vei iubii si de aici inainte la fel de mult deci daca tatal tau te iubeste il va accepta pentru tine, apropo succes
Am imd 15 aniPrima data cand a vnt a vnt chiar de Pasti si in prima zi d pasti l-am dus pe prietenul meu la spitala trebui sa il opereze de apendicita acutaSi dupa ce a esit din spital normal nu avea voie a lucreze maxim 1 luna dar aia de la chirie l-a dat afr si a stat la mine si a trebuit sa mearga la munca sa nu zica tatal meu cv.Si at aveam discutii k tata tot timpu avea cv de comentat e un om dificil:-sDar totusi va multumesc pentru sfaturiMai astept si altele:*
Exprima-ti sentimentele in fata lui si vorbeste-i despre dragostea dintre voi... poate cand o sa isi dea seama da iubirea voastra si va va intelege va fi de acord. Pana atunci incearca sa intelegi ca tatal tau este ingrijorat pentru tine si iti vrea doar binele.
Trebuie sa-i spui ceva de genu "tu nu ai iubit niciodata?" trebuie sa-i spui ca esti cu el de un an si ca nu mai suporti sa stai departe de el el e un tata ca in unele cazuri nu-i da voie la fata lui sa aiba un iubit pentru ca e frica ca o sa te piarda sau ca e prost da bine spune-i ca te completeaza mult si te face fericita si mai exact spune-i tot ce ai zis tu mai sus.Pentru ca prost sa fi si sa stai in calea dragostei.Da scuze de "roman"
Mai sunt cam 2 saptamani pana ce vine...si nu prea am curaj sa ma pun in fata lui tata si sa ii zic:-s nu stiu dc.Si trebuie sa il bage undeva la munca k pile pentru ca are multe cunostinte... oriunde merg cu el toti din roas il salut si cand il intrebare cine a fost?:s Pai un patron de la nu stiu ce firma deci are multe cunostinte si naar trebui sa stau k el de vb intr-o zi:*mersi pentru sfat