| Kate1234Frumoasa a întrebat:

Buna sunt cu iubitul meu de 4 luni dar vreau sa-l las fara cuvinte vreau sa-i zic ce simt pentru el, dar mai romantic ca sa-l las fara cuvinte. Plz raspundeti-mi voi. Cum il pot lasa ce ii pot spune?

Răspuns Câştigător
| BoTiK a răspuns:

Buna Kate!happy. Cred ca trebuie sa fi foarte feminina si sa spui exact ce gandesti.Baietilor nu prea le place sa fi siropoasa in declaratii de dragoste.Gandeste-te ca si mediul pe care il oferi face ca declaratia sa fie mai romantica. Undeva unde sunteti doar voi doi si va tineti in brate.Si cand simti momentul ii spui ce simti.il saruti.il strangi in brate.Si cel mai important lucru este sa fi TU.Nu sa copiezi nu stiu ce declaratii de dragoste de pe internet sau sa asculti parearea altora! Fi TU si va fi excelenthappy
Bafta! funda?big grin

2 răspunsuri:
| claudia_5508 a răspuns:

Spune exact cea ce simti, fii tu insuti.El trebuie sa fie impresionat de ceea ce gandesti si simti tu.:*

| oacka93 a răspuns:

Fii cat se poate de relaxata.Si incearca sa nu te gandesti la emotii.Nu incerca cuvinte marete, spune exact ceea ce simti, oricum totul vine de la sine.Nu te grabi, caci ai tot timpul din lume sa il faci sa inteleaga ce inseamna pentru tine.