anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de 4 luni si ma iubeste mereu ini dovedeste asta, si suntem foarte apropiati, am facut si petting. Dar atat nu am vrut sa continui.Eu nu mai sunt virgina, am avut o relatie de 2 ani, am 18 ani si a fost primul pentru mine.Actualul prietena m-a intrebat daca mai sunt si nu stiu, ar tbui sa ii spun? nu sunt genul acela de fata sa vreau sa o fac cu toti, vreau sa am o viata frumoasa si cat imi putini parteneri sexuali. Vroiam ca primul sa fie singurul dar... M-am inselat in privinta lui

6 răspunsuri:
| xanderblackx a răspuns:

Pai e normal sa-i spui, oricum daca va iubiti atat de mult si dupa cate zici iti dovedeste asta, va afla cu siguranta. spune-i, nu e ceva rusinos, e ceva normal zic eu. comunicati, in general asta este cheia tuturor problemelor... comunicarea. numai bine

| KaterinaРомановский a răspuns:

Spune-i exact ce ne-ai spus și nouă: că sperai ca primul să fie și ultimul, că a fost o greșeală fiindcă nu ți-ai dat seama că acea relație nu va duce nicăieri, etc. etc.
Dacă te iubește nu ar trebui să se lege de trecutul tău, mai ales din acest punct de vedere. Ce a fost, a fost, te privește doar pe tine. Pe el îl privește din momentul în care ați început relația și atât.

| h3r a răspuns:

Sunteți penibile când începeți cu „știu că mă iubește, mi-a dovedit-o", apoi continuați cu...„dar el vrea sex".

| Sfatuitorul_6560 a răspuns:

Logic ca trebuie sa-i spui, o relatie este bazata pe incredere si trebuie confesat acel lucru, in 1 rand sa te simti tu mai bine si in al 2-lea sa nu minti intr-o relatie ca-ti va aduce numai rau.

| Alison95 a răspuns:

Spune-i adevarul. oricum isi va da seama daca esti sau nu..si n-are nimic daca ai facut`o.

| Andrei4g a răspuns:

'el ma iubeste, dar vrea sa facem sex'..Pai un om normal daca te iubeste vrea sa faceti si dragoste, nu? Cred ca problema e la tine, care vorbesti de 'sex' nu de dragoste.