Buna,esti ca mine,genul de persoana care iarta dar nu uita. Uite,chestia e ca desi nu ti-e totuna,tu din moment ce l-ai iertat si ai continuat relatia cu el,i-ai oferit o noua sansa,din acel moment in care i-ai dat o sansa,tu trebuia sa stergi cu buretele ce a fost,desigur ca nu e usor,pentru ca nu se poate sa ne fie indiferenta treaba asta si cam asa se intampla cand un partener inseala,la fiecare cearta,i se aminteste celui care a gresit ce a facut si incep reprosurile,acuzatiile si chestiile astea nu duc la nimic bun decat de racirea relatiei si apoi la despartire.
Cand ai momente in care iti amintesti de greseala lui,gandeste-te la partile bune ale lui si daca de atunci nu ti-a mai gresit cu nimic,atunci incearca sa te abtii si sa mai lasi de la tine,orice om mai greseste dar nici tie nu ti-ar placea daca de exemplu l-ai mintit cu ceva,mereu sa vina cu faza asta.
Nu te mai gandi la trecut ci la prezentul pe care il aveti impreuna,e normal ca fata sa te simti ranita in orgoliul tau si nu poti uita acest lucru,dar daca ai fost capabila sa il ierti, atunci esti capabila si sa nu ii mai reprosezi acest lucru, nu da acum cu piciorul relatiei pentru o greseala din trecut.
Nu e bine. la fel am patit si eu cu prietenul meu.dar am trecut peste! normal ca nu am cum sa uit.si cand o vad pe acea fata pe strada mi se inmoaie picioarele de nervi.dar asta e! incearca sa treci si tu peste! nu te mai gandi pur si simplu. aveti 7 luni.cand te-a inselat erati la inceput.e baiat trebuie inteles intr-un fel sau altul are nevoile lui.dar ti-am spus incearca sa nu te mai gandesti.si daca iti trece faza aia prin minte revino-ti, vorbeste despre altceva.nu ii mai aduce aminte nici lui, nu ii mai reprosa ca mai rau faci. poate ca ii pare si lui rau si se simte prost sa ii reprosezi incontinuu ...Bafta oricum :*:*:*:*
Bună!
Dacă spui că s-a rezolvat,că acum vă înţelegeţi bine şi că ţi-a demonstrat că te iubeşte atunci e ok.Tu ierţi dar nu uiţi ceea ce nu este neapărat un lucru rău.
Atunci când se mai ivesc ''gânduri negre'', încearcă să te gandeţti la momentele când el ţi-a demonstrat şi ţi-a spus că te iubeşte, la clipele frumoase...
Baftă!
Asa patesc si eu si ma gandesc ca nu voi putea trece peste infidelitatea lui, dar incerc foarte mult sa dau uitarii totul.Incep sa reusesc, incearca si tu.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Poate a fos doar o ratacire de moment, de ce esti blocata in cazul infidelitatii pritenului tau? daca il iubesti, daca i-ai dat o sansa, uita infidelitatea sa, incearca sa treci peste.
Sincer, da si eu am patit acest lucru. adevarul este ca infidelitatea nu trebuie iertata nicicodata! am patit-o si eu. cel mai urat eu ca baiat! nu am putut trece peste, am incercat dar continuam sa ma mint pe mine insumi, asa ca m-am despartit de persoana respectiva si am jurat ca nu voi mai incerca niciodata sa iert lucruri care pur si simplu nu se pot!