| Bubu4 a întrebat:

Buna :*! Sunt cu iubitul meu de aproape 9 luni, am avut si certuri, dar momentele frumoase compenseaza de mii de ori cu micile noastre dispute. Problema este urmatoarea : desi il iubesc mult, au existat 2 baieti foarte speciali in viata mea inaintea lui, de care inca sunt atasata si cu care am tinut legatura, in limita prieteniei si nu am intrecut masura.dar, uneori stau si ma gandesc la primul meu iubit si ma intreb cum ar fi fost ca totul sa fi continuat, am si iesit cu el de ziua lui, adica acum vreo 2 saptamani fara ca iubitul meu sa stie, m-am simtit bine si am simtit fiorii pe care ii aveam cand eram alaturi de el, dar nu l-am lasat sa se apropie de mine pentru ca imi era gandul doar la iubitul meu. iar cel de-al doilea ex., care m-a evitat mult timp dupa ce ne-am despartit, mi-a spus-o pe nepusa masa ca oricat ar incerca nu reuseste sa ma scoata din inima lui si stiu ca spune adevarul, nu e genul sa arunce vorbe in vant. Cu toate acestea, eu vreau sa imi vad de relatia aceasta si as vrea sa ma ajutati cu ceva sfaturi sa nu imi zboare mintea pe crengi la trecut, sa merg inainte si sa mentin flacara vie, sa nu apara monotonia. vreau sa il surprind cu cate ceva din cand in cand, idei? Multumesc tuturor, chiar si pentru ca v-ati oprit sa cititi.

Răspuns Câştigător
| derpiiiiiiiina a răspuns:

Solutia ar fi sa savurezi din plin momentele in timpul carora esti cu iubitul tau si sa incetezi sa te vezi cu fostul(e incorect si fata de tine, dar si fata de prietenul tau, care te iubeste la rindul sau). Bafta!

| Bubu4 explică (pentru derpiiiiiiiina):

Asta incerc sa fac, insa defectul meu este ca sunt alintata si am nevoie de multa atentie iar iubitul meu incearca sa ma dezobisnuiasca. prin urmare cand simt ca nu imi acorda atentia necesara, caut la cei care stiu ca mi-o ofera.

| derpiiiiiiiina a răspuns (pentru Bubu4):

De cita atentie ai tu nevoie? limiteaza-te. incearca sa ceri mai putin de la el)

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Traieste prezentul si nu iti mai face iluzii privind in trecut...

| neutrino a răspuns:

De acum inainte, poti spune din pacate, ca au existat 3 baieti in viata ta. Vezi ce repede vine al patrulea?

| Bubu4 explică (pentru neutrino):

Cand am spus speciali, nu ma refeream la faptul ca as fi intretinut relatii intime cu ei, ci pur si simplu ne-am inteles ft bine. Nici in momentul de fata nu ma gandesc sa fac pasul acesta.

| Loora a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa ramai cu actualul daca esti fericita. Ceilalti sunt de domeniul trecutului. Daca era sa fie ceva cu cei 2, nu erai acum cu actualul.winking