Din moment ce te a inselat dai papucii pe româneste desparte te si lasa l cu fosta ca ei se vor reimpăca si vei fi tu fosta, degeaba i verifici telefonul el te inseala cu fosta nu iti este clar ca daca a facut o odata o va face mereu? El inca are sentimente pentru fosta, de ce s-au despartit ti-a spus? Ce varste aveti voi?
Ai fi mult mai fericita dacă ai alege pe viitor sa respecți principiile Creatorului și sa mai daci sex numai după căsătorie și sa fii fidela după căsătorie și te-ai căsători cu cineva care are ca principiu de viata fidelitatea. Sexul fără căsătorie nu e binecuvântat de Creator, nu aduce fericire pe termen lung, ești pe nisipuri mișcătoare. Cine alege pentru viata principiile Creatorului, sa nu te îmbeți, sa nu faci sex in afara căsătoriei, e pe teren sigur. Asa nimeni nu îți poate garanta ca nu se mai îmbată, mai da se fosta sau de alta, cine nu alege
sa se supună poruncilor Creatorului, nu are cum sa aibă nici o garanție pentru nimic, e pe cont propriu.
Dacă va pocăiți amândoi, va cereți iertare pentru trecut, ați avea toate șansele pentru o căsnicie fericita
Daca intr-un an de zile cu toate ca ti-a marturisit nu ai putut trece peste inseamna ca ai o problema...
Daca ii verifici telefonul e clar ca ai doua probleme si anume increderea...
Eu te-as sfatuii sa-ti cauti unul care NU consuma nici un fel de "substante", fiindca nu ai nevoie de asemenea oameni in viata ta, care au zilele numarate si nu-ti pot oferii un viitor fericit alaturi de ei.
Multumesc pentru sfat! nici eu nu sunt de acord, el le-a lasat. am avut multe certuri pe treaba aceasta. aveam nevoie de o parere referitoare la treaba cu inselatul
Ar putea să fie și sfântul nu știu care, dar faptul că e consumator de substanțe ilegale m-ar face să fug de el.
De asemenea, chestia cu verificarea telefonului m-ar face să fug de tine.
Concluzia: nu mi se pare că ar trebui să fiți împreună.
Sfatul meu clasic pentru relații: doar voi știți ce e între voi. Nu îți spune altul dacă e de trecut peste sau nu. Una s-ar fi despărțit de el de atunci, alta l-ar fi păstrat și dacă-l mai prindea de vreo trei ori. Fiecare e diferit. Analizează dacă poți trece peste sau nu până la urmă, vorbește și cu el, găsiți soluții. Iar dacă ți se pare că nu există soluție și ai să rămâi cu neîncrederea asta mereu indiferent ce ați face, atunci asta e, așa ești tu și nu e nimeni în măsură să decidă dacă e greșit sau nu.
Ordine în viețile voastre personale. El dacă poate deveni "soț cu normă întreagă", adică fără petreceri private unde merge singur și "întâmplător" se vede cu fosta, iar tu, "soție cu normă întreagă", adică problemele voastre le rezolvați în casă, vă planificați viața împreună, vă luați rolurile de soț și soție în serios!
Apropo, chestia cu "substanțe interzise", a fost praf în ochi. Dacă consumi așa ceva, există mare posibilitate să nu ți se scoale nimic, deci să nu faci nimic! Nu, chestia cu fosta a fost premeditată, probabil că fosta nu e "ușă de biserică" și a vrut să bage "bățul prin gardul" bună relației voastre!