anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt cu o fata dar ea nu mai este virgina. si si-ar dori sa avem relatii intime dar mie cam frica sa nu o dezamagesc, ea fiind mai experimentata. As fi recunoscator daca mi-ati putea da niste sfaturi. multumesc

8 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Discuta aceasta problema cu ea, ea te va putea ajuta/indruma. Comunicarea este cheia intr-o relatie.

O zi buna!

| guitarplayer a răspuns (pentru ascovit):

Discutam asta, doar ca ma simt diferit de fostul ei prieten, poate era mai bun ca mine si nu vreau sa o dezamagesc, cu toate ca ea imi zice ca va fi bine ca o sa ma ajute sami fiu usor si ca e mai bine daca ea e mai experimentata.

| mihay88 a răspuns:

Daca vrei sa o urci pe pereti exista la sex shop sau chiar pe net un spray anti ejaculare se numeste Stud sau ceva de genul. Dar eu zic ca cel mai bine e sa te relaxezi k nu o s-o dezamagesti. Din cate vad e pusa la curent cu situatia si nu are asteptari foarte mari lucru de apreciat la ea. Eu zic sa nu te mai stresezi si sa savurezi momentul happy

| AntiHrist a răspuns:

Am trecut si eu prin asta prima data... daca crezi ca ea e mai experimentata de ce nu o poti lasa pe ea sa faca primul pas. sa fi u mai pasiv si u mai activ inveti pricepi si a 2-a oara poate o sa fi tu activu si ea pasiva daca chiar vrei sa fi pus la vedere fi tu insuti nu te lua dupa net (pozitii) etc. apropo foloseste prezervativu ca o sa ai mari batai de cap daca nu o faci crede-ma

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Nu-i aşa SIMPLU şi SCURT răspunsul!

Dacă ai răbdare, am să te rog să intri pe profilul meu şi vei GĂSI acolo un RĂSPUNS exact pentru o întrebare asemănătoare ( pusă de o fată ) - precum şi MULTE alte lucruri ( sfaturi, metode, preludiu, etc. ) care sunt IMPORTANTE ( şi care ţin de educaţia sexuală NECESARĂ în acest moment al începerii vieţii sexuale )!

Lectură plăcută!

| georgeggg a răspuns:

Pai daca esti baiat cred ca esti pe invers daca o refuzi mai bine experimanteaza si tu... daca e naspeta in locu tau as evitao daca nu este naspa fata as zice sa ta bagi pe ea cat inca mai vreawinking

| maia80 a răspuns:

Iti spun un secret fetelor in general le place sa detina controlul nu te da in laturi daca simti si vrei chiar daca prima oara nu va fi ok va urma si o a zecea oara si ii vei ara tu adevarata ta arta.Fii increzator in dragoste totul e permis

| guitarplayer a răspuns:

Da stiu de chestiile elementare gen prezervative si asa. Sunt informat in legatura cu lucrurile astea. Multumesc oricum pentru raspunsuri si georgeggg da fata arata bine big grin