Probabil nu se simte pregătită pentru acest pas. Dacă tu o să aduci mereu sexul în discuție, o să se simtă presată și o să-i fie ei mai greu să accepte. Desigur că e bine să vorbești deschis cu ea. Fii alături de ea, câștigă-i în totalitate încrederea, și totul o să vină natural.
Mult noroc!
Bună! Same situation. Dar eu sunt fata, așa că o să-ți explic din perspectiva mea. Prietenul meu voia să ne începem viața sexuală când avea 6 luni, dar a fost prea devreme asta mi-am spus! După am tot discutat și am folosit metoda de a ne pune cateo întrebare și să răspundem cu da sau nu. In fine, au fost discuții și aprinse, dar până la final după un an am făcut-o și um nu am regretat, pentru că a fost cel ales. Succes!
Iubitei tale ii este jena si putin frica, pentru ca pentru noi, fetele, ne dezvirginam cam dureros adica se rupe o chestie in vagin si curge sange
Tie iti va fi usor, dar gandeste-te putin si la ea si daca nu vrea sa o faceti inca, continuati relatia ca pana acum si vorbiti despre subiectul asta cand o vezi ca este ok din punct de vedere emotional.
Bafta si sa va tina in continuare!
Nu se simte pregătită să facă acest pas.
Ar trebui să ai răbdare cu ea dacă o iubești.