Poate era cineva conoscut, o ruda sau un prieten/a a mamei sau al tatalui ei. poate exagerezi.adk poate o adori prea mult si in timp ce erati impreuna a vazut pe mai multa lume razand de voi.eu zic ce cred. funda?
Poate e timida si nu ii place sa fie sarutata in public; intelege-o si pe ea pana la urma daca tot zici ca o iubesti; incearca sa ajungeti la un compromis si propuneti impreuna niste locuri in care va puteti saruta fara ca ea sa se mai simta stanjenita de privirile celor din jur
Trebuie sa o intelegi.sigur are un motiv sa faca asta.te-ai gandit ca poate a aflat parinti ei si la varsta voastra e putin cam pe dos la mintea parintilor.te iubeste dar poate este prinsa intre tine ca te iubeste si parinti ei care ii interzice aceasta relatie. timpul va rezolva toate.mai ofera-i timp.ve-ti gasi un compromis.e pacat sa va despartiti pentru asta.eu sunt la distanta de iubita mea cu 350 km.ne vedem odata la doua luni jumate sau trei luni.dar daca ne iubim trecem peste orice.asa sa faci si tu.succes