| Walker a întrebat:

Sunt cu prietena mea cam de 5 luni si de ceva timp as vrea sa trec cu ea la urmatorul nivel sa zic asa..problema este ca sunt primul ei prieten si de fiecare data cand am incercat sa pun problema a deviat de la subiect.Am fost de vreo cateva ori la ea acasa si din mai multe saruturi am incercat sa o apropii de pat dar cum a simtit ce vreau s-a indepartat.pur si simplu aveam impresia ca tinta ei era clar sa nu se apropie de pat, mai bine sa stea in picioare.Credeti ca ii este frica? As vrea sa discut cu ea mai direct dar o iubesc si nu vreau sa creada ca o vreau pentru sex sau ceva de genul. Avem amandoi 18 ani.Un sfat?

8 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Daca o iubesti n-ar trebui sa primeze partea sexuala.O relatie nu se bazeaza doar pe sex si nici nu e un joc cu mai multe nivele. Poate ca ea are alte perceptii despre ceea ce inseamna o relatie.Cred ca aveti conceptii total diferite. Vorbeste cu ea,cauta sa afli ceea ce gandeste ea despre acest subiect, care-i sunt dorintele, prioritatile, temerile, etc...

| Vvistula a răspuns:

Poti sa ii spui ca o iubesti si ca ii accepti decizia si apoi sa o intrebi, o intrebi ca si cum doar ai fi curios sau inventezi o poveste si o intrebi daca ar fi in locul fetei respective ce ar face.

| neutrino a răspuns:

Nu este suficient sa vrei doar tu sa treceti la urmatorul pas.

| Doub a răspuns:

Ai rabdare. Ea nu e pregatita.

| gabriel87000 a răspuns:

Pai o relatie din asta nu consta doar in sex. poate pers respectiva inca nu e pregatita sa faca pasul poate se pastreaza pana la casatorie.iar daca vei continua si ea te respinge s-ar putea sa o pierzi. poate fi si frica nu zic dar sunt multe motive

| MicutttaDeTot a răspuns:

Pai eu cred ca ai putea sa discuti cu ea, sa aiba incredere in tine... Sa ii zici ca o sa fi mereu alaturi de ea, dar vrei sa aveti o relatie mai serioasa... Nu stiu, bafta multa :*

| RenataIoana a răspuns:

Poate ca nu-i pregatita inca ...Motive feminine laughing Dar oricun, poate ca-i una dintre acele ''fete'' care vor sa astepte pana dupa casatorie happy
Depinde de orice fata!winking

| Diaa05 a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa discutati direct si deschis dupa cum ai spus si tu. Daca are 18 ani si aveti deja catva timp impreuna nu cred ca nu ar fi pregatita...
Poate vrea sa mai traga de timp sa fie sigura de sentimentele tale si sa nu regrete dupa. De aceea ar trebui sa ii explici ca o iubesti si ca iti doresti sa faci chestia asta cu ea tocmai din acest motiv.
Oricum comunicarea e super importanta.
Bafta!