Poate are vreun complex...nu vad alt motiv... explica-i pe romaneste ce si cum.Stii citatul "asteptare uneori ne maturizeaza alteori ne omoara"
Prietena ta pare sa aiba lacune serioase si periculoase = daunatoare pentru o relatie normala si sanatoasa! Foarte rar asemenea conceptii si practici duc "undeva" bine... Se poate practica si sexul intre coapse, si Petting, foarte bine si satisfacator! cautati si cititi impreuna pe net... si cautati si cititi si cartea dr. Cristian Andrei (9595): Lectii particulare, sau si Tot ce ai vrut sa stii despre sex, de dr. David Reuben! Le gasiti la librariile Carturesti sau Humanitas... Success si bucurii placute si sanatoase!
Prietena ta pare sa aiba lacune serioase si periculoase = daunatoare pentru o relatie normala si sanatoasa! Foarte rar asemenea conceptii si practici duc "undeva" bine... Se poate practica si sexul intre coapse, si Petting, foarte bine si satisfacator! cautati si cititi impreuna pe net... si cautati si cititi si cartea dr. Cristian Andrei (9595): Lectii particulare, sau si Tot ce ai vrut sa stii despre sex, de dr. David Reuben! ... Le gasiti la librariile Carturesti sau Humanitas... Success si bucurii placute si sanatoase!
Trebuie sa comunici cu ea, si eu cred ca este vorba de un complex fata de ea.Afla ce anume o retine si da-i increderea de care are nevoie, apoi va puteti lasa amandoi dusi de val.Bafta
Ar trebui sa discuti sincer cu ea. Poate a avut o problema in copilarie care a marcat-o. Incepi prin ai dezvalui tu ceva mai intim, un secret.
Orice s-ar intampla fi alaturi de ea. Ai putea sa ii spui de durerile pe care ti le provoaca, nu mai sunteti copii.
Este dorinta ei.cu siguranta are un motiv intemeiat si tu daca o iubesti nu ai altceva decat sa ii demonstrezi asta, asteapt`o.
Eu sunt curioasa la partea aia cu durerile abdominale
de ea ce sa zic e destul de mare pentru a face figuri d'astea...pe bune...incearca sa discuti cu ea, ia-o incet, nu tipa l ea vb frumos si incearca sa o faci sa inteleaga ca nu e nimic grav in asta mai ales la varsta ei!
succes!
Ciudat ca prietena ta nu vrea sa faca dragoste, poate ii frica sa nu fie insarcinata, pai sunt atatea medicamente (conceptionale), intreaba pe Laur (www.contraboli.ro). Iti doresc multa dragoste si pace sa ai!
Ei...si fetele stiu, stai linistit, noua ni se intaresc sanii, si pe mine personal, pe langa ca ma enerveaza, am dureri abdominale...
Este virgina? si poate ii rusine sa-ti recunoasca, sau sti tu ca de fapt nici gand? poate fi o posibilitate, pentru in ziua de azi din pacate fetele isi fac proasta parere ca daca sunt virgine la 20 anisori, ii ceva rusinos
Sau poate crede ca daca se culca cu tine prea repede nu ai so respecti(idee care ingrijoreaza fetele la inceput, stil:imi doresc, dar nu e prea repede?)
Sau cum spune oz... poate este complexata...
Insa in orice caz, cred ca din nou comunicarea este cea mai importanta intr-o relatie.Ai incredere in ea? relatia merge bine? va intelegeti, va respectati? Daca da nu te ingrijora, daca o iubesti, trebuie sa ai rabdare, incearca sa o tentezi cu o cina si o baie, sau un pat pe care vede petale de flori...sugestii romantice, dar cu bun gust...Sau pur si simplu spune-i ca o iubesti si ca normal, o doresti! cred ca-ti va da ea un raspuns.
Discuta calm cu ea de ce nu simte ca ar fi momentul. Pettingul si masturbarea reciproca nu va fac nici un rau, stai linistit. Realitatea este ca prietena ta este foarte tanara, de-abia iesita din adolescenta si e normal sa aiba ezitari in a face sex. Nu o grabi, afla doar de ce are ezitari si, daca tii la ea, ajut-o sa si le invinga. Dar da-i timp, n-o forta, n-o sa moara nimeni daca nu faceti sex inca un an-doi.
Poate numai e virgina si nu e pregatita sa spuna cu cine sia pierduto poate sa fie cv de genu asta
Se pare ca am omis anumite lucruri care le-ati puncatat foarte bine si imi cer scuze ca nu le-am expus prima data. Nu nu mai este virgina, s-a culcat doar cu un singur baiat, nu a fost prea incantata de experienta si da a facut-o pe principiul am ajuns la 18 ani si inca sunt virgina toata lumea din jurul meu nu mai e, de discutat cu ea am discutat inca de la inceput si a zis ca nu o sa se culce decat cu barbatul cu care va ramane tot restul vietii.
Daca-ti place de ea, o iei de nevasta, se implineste si chestia cu tot restul vietii si problema e rezolvata.
Buna! eu ti-as recomanda sa ii spui iubitei tale ce iti doresti daca ea chier te iubeste macar va incerca