Vrei sa fii iubita mea?
Pai asta trebuie mai sa faci si tu..sa ti faci si tu un alt iubit si sa vada ca nu esti prostuta.of of.
Buna
draga mea, de ce iti place sa suferi? te inseala si totusi il ierti? nu te respecta, nu respecta relatia voastra si nu respecta iubirea ce va leaga...atunci de ce sa suferi? viata e facuta sa o traiesti, nu sa suferi, capul sus! el incearca si altceva, pe cand tu stai linistita in banca ta si vrei sa se intoarca la tine primindu-l cu bratele deschise? implorand iertare iar? pana cand vei ceda santajelor lui? nu te merita si tu meriti ceva mai bun.
O zi frumoasa sa ai
Aveti dreptate. Va multumesc :*. Sa aveti o zi frumoasa!
Te cauta doar daca nu-i merge vrajeala cu aia sau dupa ce se satura de ea. Mai bine il lasi in pace si iti gasesti pe altcineva decat sa stai sa fii roata lui de rezerva...
Buna draga mea...of dragostea asta
eu zic ca daca te iubeste cu adevarat te va cauta sigur,un barbat nu renunta asa usor la ceva ce ii place,cum ai zis si tu se pune in genunchi numai sa il ierti si sa te poata iubi. Daca nu te iubeste, o sa lase lucrurile asa cum sunt, nu o sa se implice deloc, stiind ca il vei ierta si ca tu il iubesti.Zic sa lamuresti lucrurile intre voi, macar sa stii de o treaba...Mai sunt baieti in lumea asta (nu la fel ) dar trebuie sa fi puternica si sa treci peste.Esti inca tinerica si trebuie sa fi intelegatoare cu tine insuti sa faci ce simti fara nici un regret.Bafta!
Multumesc frumos :*. Daca nu se mai poate o sa incerc sa trec peste. Te pup :*
Placere e de partea mea.Si eu te pup si grij de tine scumpo..asa de tinerica si sa suferi din dragoste...