| Alle3xandra a întrebat:

sunt cu prietenul meu de 1 an si jumatate, dar in ultimul timp, ne despartim 2 saptamani, ne inpacam o saptamana si asta m-a facut sa ma departez de el si sa nu-mi mai placa sad Simt ca el numai imi acorda atentia necesara, daca eu nu-l caut, el nu m-a cauta decat atunci cand stam despartiti si vrea sa ne impacam.Atunci se schimba si si e bine, dar peste cateva zile, iar parca numai exist pentru el. El imi spune ca ma iubeste mult si ca sunt cea mai importanta persoana din viata lui.Am vorbit cu el, dar degeaba, nu se schimba.Acum suntem impreuna iar, dar imi vine sa renunt la tot, odata pentru totdeauna, dar il iubesc sad Nu stiu ce sa fac, De vorbit cu el, am vorbit si degeaba. Ce e de facut? sad

Răspuns Câştigător
| kittysor a răspuns:

Parerea mea este ca atunci cand va despartiti si el vine la tine si zici: Nu! Asa nu mai vreau, deci luam pauza!
O perioada continuati ca amici sa vedeti cum evolueaza situatia!
Stii care e problema?! Baiatul s-a invatat asa, a vazut ca nu-i niciun pericol daca va despartiti " lasa ca ma duc la ea, o pupic o iubesc 2-3 zile, si gata o luam de la capat!"
Daca tu simti ca nu te mai iubeste, ca nu este suficient pentru tine, atunci mai bine suferi catvea zile, saptamani ...si gata! Altul nou!

Bafta!

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Sa astepti. Timpul va rezolva problema indiferent in ce directie. Din ce spui la voi nu mai exista iubire, impacarile se fac doar de dragul a ceea ce a fost. Dureaza atat de putin tocmai din cauza asta. Dragostea sa pierdut pe drum. Dar spun ca timpul va rezolva problema in ideea ca pana la urma va ve-ti da seama ca pur si simplu nu mai merge si atunci unul din voi va face pasul definitiv.Mai vorbeste odata cu el si spune-i exact ce ai scris tu aici.Bafta!

| AnonimA a răspuns:

Buna pai timpl l rezolova pe toate daca nu t iubeste o sa vezi asta in timptongue

| Hombre a răspuns:

Ce zapaceala, va declarati iubire unul altuia dar va despartiti mereu, va jucati si sunteti departe de ceea ce inseamna cuplul oricum nu veti mai sta mult impreuna.

| LaraNicole a răspuns:

Buna alecsandra.sunt in aceeasi situatie ca si tine, eu sunt sigura ca baiatul asta te iubeste, si noi ne certam foarte des din orice prostii.in fiecare cuplu` exista o astfel de perioada dar cu rabdare trebuie sa trecem peste toate.asa-i viata, dupa soare vine nori si dupa nori vine soare...eu cred ca nu are rost sa va despartiti pentru niste prostii, asa ca incearca sa mentii relatia asta si o sa vezi ca o sa treaca.totusi va despartiti cam mult timp. 2 saptamani e mult.noi ne impacam dupa cateva ore sau cel tarziu in ziua urmatoare. Fa ce iti dicteaza inima!