anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 3 luni si ceva, iar el imi tot propune sa facem sex, bate apropo`uri etc., iar eu nu vreau. Uneori se supara ca il tot refuz... Tin la el mult, insa pur si simplu nu vreau sa fac sex acum [am 15 ani]. Si nu prea stiu ce sa fac. Dupa ce avem discutii pe acest subiect, nu prea mai vorbim in ziua respectiva. A doua zi se poarta ca si cum nimic nu s`ar fi intamplat, insa seara se repeta povestea. Ma gandesc totusi ca poate doar vorbeste. Daca trece la fapte si vrea sa ma forteze, am sa ma despart de el. Parca ma doare sa-l vad suparat sad Dar nici nu vreau sa fac sex. Multi prieteni de`ai lui ma tot intreaba de ce nu o facem, insa prieteni de`ai mei ma sfatuiesc sa am grija si sa nu o fac. Sunt multe presiuni. Vreun sfat? Poate de la cineva care a trecut prin asta...

18 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

@hope2destiny happy
Atat timp cat simti ca nu esti pregatita restul numai conteaza...ca te iubeste sau nu ..nu ar trebui sa iti pese ca el sufera pe faptul ca tu il tot refuzi, refuzal-refuzal-refuzal atat timp cat tu nu vrei, nu trebuie sa te simti vinovata sau trista ca el e dezamagit pe decizia ta, nu trebuie sa te iei dupa nimeni, esti tu care sti ce e mai bine.
Inteleg ca ti la el mult dar de ce sa faci ceva ce nu iti doresti si dupa tu vei suferi cu Adevarat si nu el.
Daca va veni ziua cand te va parasi pe
motivul ca nu ai vrut sa o faci, sa nu fi suparata ba din contra multumita ca nu ati facut-o pentru ca un baiat care cu adevarat tine la tine poate sa aiba rambdare atat timp cat este nevoie.

| lolly a răspuns:

Buna! Daca te iubeste te asteapta(vorba de aur). Daca nu-ti poate accepta decizia,inseamna ca nu tine la tine.Un baiat destept o lasa pe fata sa aleaga cand vafi momentul,sau daca ii propune (normal nu e frumos sa-i propuihappy, insa daca s-ar saruta intr-un pat si fata ar vrea sa continue da, daca baiatul inainteaza si fata nu vrea, ea il refuza usor, fara sa-si dea seama apoi fac altceva.happy(tv etc)Virginitatea nu i-o poti oferii oricui.Majoritatea baietilor profita de acest lucru"ee, am ***-o si pe aia si era virgina, mama!"Ai grijahappy O data in viata o ai, iar daca nu o"imparti"cu cine trebuie, constiinta de poate mustra toata viata..Si sa-ti spui intr-o buna zi.ce proasta am fost, m-am lasat fraierita.
Deci To sum up(in concluzie): Daca ii refuzi si ei nu accepta=nu te iubesc.

| MyChemicalRomance a răspuns:

Uite si eu am 15 ani insa sunt cu prietenul meu de 8 luni, pana acum 1 luna nu era vorba de ceva mai mult, dar in ultimul timp..cam bate si el apropouri. Daca nu vrei spune-i ca nu esti pregatita, si poate ajungeti la o intelegere ca pe moment sa faceti petting ..pana o sa simti si tu mai ok in largul lui. Mie una mi se pare cam devreme pe la 3 luni de relatie happy Daca nu va intelege spune-i in fata.k isi foreste doar sex de la tine, iar tu ai nevoie de mai mult, de iubirehappy

| Purec a răspuns:

Scapa de el.e nesimtit. Un baiat care te iubeste nu iti va propune asa ceva niciodata. Chiar e putin aiurea sa ii propui asa ceva iubite...eu cred ca lucrul asta trebuie sa vina de la sine cand nici nu te astepti happy Succes si scapa de el. Baieti ca el gasesti peste tot happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu o face, e clar ca nu esti pregatita. Daca erai pregatita nu iti puneai problemele astea. Iar tipul, daca nu o lasa mai moale e clar ca vrea un singur lucru si tu ar trebui sa ii spui clar ca nu vrei. Nu ii convine iti gasesti altul.

| Criss1105 a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa te avanti sa iti incepi viata sexuala de pe acum. Pentru ca, exista suficiente motive sa nu faci chestia asta. Unul dintre ele ar putea fi faptul ca inca esti prea mica si nu ti s-au maturizat organele sexuale indeajuns de bine pentru a face chestia aia, una din urmari putand fi chisturi ovariene, dereglari hormonale foarte mari, in caz ca nu vrea sa faceti cu prezervativ vei sta luna de luna cu griji, pentru ca nu stii daca a "scapat" ceva in tine, o sa trebuiasca sa incepi un tratament hormonal cu anticonceptionale si/sau sa fi nevoita vreodata, Doamne fereste, daca scapa ceva in tine, sa iei capsula de a doua zi care iti va da intreg organismul peste cap instant. Gandeste-te de n ori inainte sa faci chestia asta, si ai sa vezi ca iti va fi bine pe viitor chiar daca el se supara. Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i ca esti de acord, ca ai discutat cu mama ta despre inceperea vitii sexuale cu el, si ca vor parintii sa-l cunoasca si pe el.fa asa si vei vedea ce prieten ai si cat de mult te iubeste, si ca de responsabil e.sa-mi spui si mie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai grija...s-ar putea doar sa vrea asta de la tine si apoi sa te lase! au mai fost cazuri si inca multe....doar sa ai grija!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citi ani are el?
Ca daca e mai mare spune-i sa-si faca bagajele ca ai 15 ani si esti minora
Si daca o faceti si daca inca el insista viitorii 8 ani veti discuta prin scrisorele iar el va scrie romane privind prin fereastra inchisorii
Mda ma apuca muza
laughing

| XatomisX a răspuns:

Nu fa sex e o prostie fa dupa 18 ani o sa iti para rau daca faci sa stii

| rebelmonk a răspuns:

Traieste-ti viata!

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Tu nu trebuie sa te iei dupa prieteni tai sau ai lui, trebuie sa faci ce simti, el o sa se sature sa tot il refuzi, si iti va da papuci, crezi ca poti trai fara el, daca da atunci nu mai are rost sa il refuzi, dai papucii direct. dar daca tu simti ca e iubire adevarata si vrei sa faci asta ca sa puteti fi impreuna mult timp, atunci fa-o, nu mai conteaza varsta sau frica, pentru ca si el are o responsabilitate mare, si nu pote sa iti faca rau. bafta!

| Domiinic a răspuns:

Presiuni multe...nu cred ca ar trebui sa te intereseze de parerea lor si nu ar trebui sa aiba nimeni o influenta asupra ta.Bravo te felicit ca ai reusit sa iti pastrezi decizia pana acum si asa ar trebui sa o faci si in continuare.Si totusi de ce tii pe cineva langa tine care nu poate sa iti respecte deciziile si iti creeaza anumite presiuni asa cum spui si u mai ales ca este prietenul tau.Alege oameni care vrei sa ii ai langa tine si pe cei din jurul tau cu mai multa grija.Bafta!

| AndrewAndy a răspuns:

Gandeste-te bine:prietenul tau e o persoana care sta langa tine deoarece te iubeste sau deoarece...(intelegi tu). Discuta cu el si adui argumente puternice si daca nu intelege n-are decat.Zii ca nu mai aveti ce discuta si sa nu-ti para rau dupa el. Daca e cineva care nu iti respecta deciziile nu merita. Sper sa te ajute.

| Awesome4Ever a răspuns:

Baga-i un deget in fund ca sa inteleaga cum e.

| Dinu_Alex_1991 a răspuns:

Ia id meu sa vorbim alex_rapid85

| Alexamicuta6 a răspuns:

AM trecut prin asta sa stii sa nu faci nicio data te sfatuiesc deoarece poti avea copil si nu te lasa violata