| Nico1368205 a întrebat:

sunt cu prietenul meu de 5 luni. dupa 4 luni de relatie ne-am decis sa ne incepem viata sexuala, eu virgina, el nu. Problema este ca i-a luat cam 10 minute pana sa se excite. apoi am facut pauza o luna si am incercat iar, problema cu excitarea persistand. Sa fie din cauza perioadelor de timp in care nu am avut contact sexuala? adica pana la primul au trecut vreo 5 luni, in care el nu a mai facut acest lucru, iar apoi inca 1. Mentionez ca nu se masturbeaza. Sa fie si asta o cauza pentru care ii ia atata timp ca sa i se scoale?

6 răspunsuri:
| Lisiele a răspuns:

In primul rand lipsa de experienta(a ta) poate sa-si spuna cuvantul.In al doilea rand lipsa lui de placere poate surveni de la emotii.Fiind prima data pentru tine, asta ii poate provoca o inhibare si nu se poate relaxa. Urmatoarea data cand incerci, lasa lucrurile sa vina de la sine si nu planuiti asta.E mult mai frumos cand se intampla pe neasteptate.

| Vektor a răspuns:

Emotii.
se intampla si la varste mai inaintate happy

| Torres92 a răspuns:

Eii daa.
Eu de la emotii era sa mi dau drumul chiar cand am bagat o rolling on the floor))))
asta ee.
Poate e de la emotii...
sau poate e impotent(ghinion)

| Alcyon a răspuns:

Oricat de ciudat ar parea, unii barbati nu au erectie la comanda. Trebuie sa-i stimuleze femeie (sa fie sexy, dezinhibata, sa-i arate ca-l doreste etc). Daca stai crispata, e posibil ca lui sa-i piara excitarea. Tu, neavand experienta, probabil ca nu prea stii cum sa-l inciti. Nu-i nimic, experienta vine cu timpul.

| Loola19999 a răspuns:

Stimuleaza-l. lui nu i se "scoala" de la sine, tu ar trebui sa fi un stimulator. Nu poti da vina pe el pentru ca nu ai experienta.

| AmaToaRea a răspuns:

Emotiile.din cauza amadurora oricum se va intampla stai linistita