| zanabuna a întrebat:

sunt cu prietenul meu de 8 luni si ceva. el vrea sa facem sex oral. el mie si eu lui.insa eu nu pot sa fac asta mi se pare un lucru scarbossadcu toate k se ingrijeste, dar nu pot sa fac asta.numai cand imi spune imi vine sa vomit.eu as vrea sa imi faca mie."fiid si pentru el un inceput"pentru ca sex oral nu a facut niciodata si a zis ca vrea sa imi faca mie pentru ca ma iubeste.isi doreste lucrul asta f mult sa facem 69... dar vreau sa ii scot ideea asta din cap.

Răspuns Câştigător
| madutz90 a răspuns:

Zanabuna nici mie nu-mi surade ideea sa fac sex oral unui baiat indiferent de cat timp as fi cu el sau cat de mult l-as iubi. Totusi gandeste-te putin: tu vrei ca el sa-ti faca, dar tu sa nu-i faci! Ti se pare corect fata de el? Ar trebui sa mai asteptati putin pentru ca relatia voastra sa fie putin mai serioasa. Si nu cred ca ar trebui sa va aruncati la un 69. Cred ca ar trebui sa faceti lucrul asta "step by step" : explica-i ca tu ai nevoie de putin timp pana sa-ti invingi repulsiile fata de felatie. Pana atunci el ar putea sa-ti faca sex oral(lucru asta te-ar convinge si pe tine mai repede ca nu e nimic foarte scarbos). Si cand te simti pregatita i-ai putea face si tu...si dupa un timp, in care sa va obisnuiti, puteti face si 69.

Cred ca sexul oral nu se face cu oricine. Trebuie sa cunosti foarte bine acea persoana si sa ai si incredere in ea ca nu va striga in gura mare ce ati facut in pat! Plus ca asta e o dovada de iubire(trebuie sa iubesti foarte mult persoana de langa tine sa faci asta). Dar tu alegi. E corpul si viata ta si esti singura care decide ce e bine si ce e gresit.winking :*

27 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Cati ani ai zana maseluta? Daca nu doresti, explica-i frumos si va intelege. Este timp de toate, este timp sa-ti schimbi prejudecatile si gusturile ( chiar si alea papilarelaughing ).
So, ce nu-ti doresti el ar trebui sa respecte si sa astepte.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Chiar dezgustator... daca nu iti place nu are rost sa ii faci, nu te lua dupa el straight face ar trebui sa vb cu el si sa ii spui ca nu vrei... daca te iubeste ar trebui sa te inteleaga. daca nu... straight face

| liz23 a răspuns:

Din punctul meu de vedere acesta e un subiect care trebuie sa-l discuti cu el, ceea ce fa-ti sau nu in pat tine strict de voi. Daca dezbati acest subiect cu necunoscuti, te ajuta cu ceva? Daca vrei ceva ceri. el asa face, iti cere.In general o femeia face .tocmai ca sa i se faca, mergem pe egalitatehappy

| zeeeeeex a răspuns:

Ce smechera esti... "Eu as vrea sa imi faca mie"... stati aman2 la masa la un pahar de vin rosu si explica-i ca nu se poate sa incercati "69" deoarece... enumerai motivele pentru care nu se poate... Si apoi arata-i ca poate fi mult mai bine si fara oral... ca presupun ca ati facut`o normal din mom ce iti propunea oral... Daca comunicati o sa ajungeti la un comun acord care sa multumeasca pe aman2... poate o sa fie favorabil pentru tine adica sa iti faca tie si tu sa nu fii obligata big grin... GOOD LUCK and Happy... LOVINGhee hee!

| cioko19 a răspuns:

Draga mea, spune-i sa intelega. daca tu nu vrei, daca tine la tine, iti va respecta deciziile.
"eu as vrea sa imi faca mie ". stii.asta nu e chiar prea frumos. tu doar sa primesti. el doar sa ofere si sa nu primeasca nimic in schimb?happy
daca nu vrei sa faci sex oral.mai bine o lasati asahappy parerea mea.

| Encore a răspuns:

Nts nts nts tu vrei sa ti faca oral, dar tu lui nu laughing ce hoate sunteti fetelor no talking.

| oz a răspuns:

"el vrea sa facem sex oral","insa eu nu pot sa fac asta mi se pare un lucru scarbos","numai cand imi spune imi vine sa vomit"
Daca te iubeste... te intelege... daca nu...

| emi a răspuns:

Toate raspunsurile mi se par corecte, dar vreau sa completez un lucru, indeferent de sentimente sau relatia care o ai, in timpul actului ar trebui sa ajungi la un stadiu de excitare atat de ridicat incat intr-un moment ai putea ajunge sa-ti doresti tu sa incerci. Poate problema este ca inca mai aveti multe de incercat si invat impreuna despre sex. Spune-i sa lasa relatia sa decurga normal, vei fi pregatita cand mai putin iti vei da seama; iar daca el vrea sa-ti faca nu vad nimic rau(insa sper s-o faca pentru ca isi doreste nu numai ca sa-i faci tu dupa). Ai tot timpul din lume experimenteaza alte pozitii, alte actitudini, asa uita si el o vreme de chestiunea asta. un salut

| pepe a răspuns:

De ce să-i scoţi ideea din cap?
Poţi să încerci o dată măcar.
Dacă nu îţi place spune-i prietenului tău că nu poţi să-i faci sex oral, dacă vrea să-ţi facă el ţie nu poţi să-l refuzi.
Nu poate condiţiona sexul oral, ¨dacă îmi faci mie îţi fac şi eu ţie¨, şi nici nu te poate obliga, este ceva ce se face cu plăcere nu cu greaţă.

| pepe a răspuns:

Cu timpul poziţiile nu o să ţi se pară chiar aşa de năstruşnice, Caută Kama Sutra şi acolo o să găseşti toate poziţiile cu tot cu explicaţii.

| sylver69 a răspuns:

Ideea nu i-o poti scoate... si nu te gandii numai la tine "tu ai vrea "si el vreahee hee ceva scarbos...

| MissCamelia a răspuns:

Dar tie ti se pare corect el sa-ti faca si tu lui nu? explica-i ca nu esti pregatita

| volt a răspuns:

Zanabuna, habar n-ai ce pierzi. Ionut, spui prostii. Sexul oral e divin. pentru amandoi

| roxy_5007 a răspuns:

Deci mie nu mi se pare un lucru scarbos cateodata e un lucru normal

| roxy_5007 a răspuns:

Nu stii ce pierzi nu partea blow job doar partea cand iti face el tie asta e grozav

| zanabuna explică:

Va multumesc pentru intrebarile voastre.happyel nu ma forteaza.insa odata la 2, 3 luni imi mai spune ca si-ar dorii lucrul asta. el vrea sa o mai facem si in alte pozitii.care mai de care mai nastrusnice. dar ma simt prost.imi este rusine... dar nu stiu dc.doar ne cunoastem de atata timp

| d33a_9154 a răspuns:

Desparte'te de elhappy. Da cati ani ai?

| sTeFaN. a răspuns:

Daca te iubeste o sa intelega ca nu poti face si isi va scoate el ideea asta din cap big grin

| Denisse_8813 a răspuns:

Eu sunt de acord cu Emi...nu trebuie sa vrei gandindu-te cum ar fi...trebuie sa simti, sa crezi ca este nevoie de asta pentru a-ti exterioriza dorintele...nu este un lucru atat de scarbos pe cat iti pare mai ales ca ai precizat ca se ingrijeste.este o zona a corpului lui ca oricare alta...pe care ai putea sarutao la fel cum ii saruti buzele, sau cum il saruti pe gat, sau...ar putea fi asta un inceput bun.in plus daca tii la el cu adevarat, gandeste-te cata placere i-ar oferi lucrul acesta...si ca sa fiu si un pic rautacioasa...ai putea incerca tu prima gandindu-te la ceea ce va face apoi el... poate ca asta te-ar stimula mult mai bine. oricum, asta ramane doar la latitudinea voastra, daca veti face sau nu acest pas, dar sincer...nu aveti ce pierde daca incercati, daca nu se poate...asta e! renuntati amandoi, el la idee si tu la framantari. mult success! happy

| koxatu a răspuns:

Ganditiva daca puteti sa discutati si sa vedeti la ce compromis ajungeti

| Madalina_4750 a răspuns:

Eu zic sa incerci ...nu ai nimic de pierdut... daca nu o sa-ti placa chiar deloc nu mai faci. El va intelege ca cel putin ai incercat. ca un sfat : lasa-l pe el sa inceapawinking sa-ti ofere ofere placere... o sa-l intelegi d c isi doreste asa mult.

| hgfdhgfgh a răspuns:

Daca este iubire intre voi, e si placere indiferent de lucru daca vrei sa vb mai multe te astept pe messenger am id-ul aalleexxxalexxx. pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate vrea si occipital, daca zice ca da, spune-i ca o sa-l cam doara, dca zice c a nu-i nimic, da-i una peste ochi (occipital, centrul vederii )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o face... e dezgustatoare si ideea... el si ar suge singur chestia?
nu reuseste sa te satisfaca cred...cauta alt prieten...trimite l la soseaua de centura...pa pa lasa l sa ti faca tie si distreazate cum sta la picioarele tale...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu se considera implinit in relatia sexuala, va cauta in alta parteceea ce nu-i oferi tu.si va gasi una care sa-i placa si...si.asa ca gandeste. daca tie greata de el tie greata si de tine insuti.si totul tine de dragoste iubire si multa igiena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e scarbos... daca il faci cu cine trebuie. daca iubesti persoana respectiva.
Doar el...hmmm.nu e calumea treaba asta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

tu cum te simti cind iti face el? asa si el simte o senzatie foarte placuta ejagulez mai ales sa te stoarca tot.eu sunt casatorit si fac si eu sotia nici ei nu prea ii place dar o face ca ma iubeste cu adevarat si eu ii fac ei si place foarte mult mai ales cand ajunge la punctul culminat.