Depinde ce si-ar dori sa primeasca, daca tot te gandesti la bratara atunci mai adauga un lantisor cu un medalion
Noi in general, (cei din familia mea si din jurul meu) incercam sa facem cadouri utile celor dragi. Adica trebuie sa fi atenta ce spune el ca si-ar dori. Poate iesiti in oras si spune ca ii trebuie nu stiu ce la masina sau orice sti tu ca nu are si si-ar dori. Sunt cele mai super cadouri, si ii sunt si de folos. Daca nu ar fi prea scump ce si-ar dori el, ii poti lua si un lantic sau ce vrei tu pe langa asta. Craciun fericit!
Daca fumeaza o scrumiera un trabuc, un tricou, o curea stilata, manusi, o lada de bere rece si marca care imi place, o sticla de vin sau whisky, minge de fotbal, nu mai stiu
Buna! Ai putea sa-i cumperi o pusculita in forma de porc. ) (glumesc).
Cumpara-i un portmoneu frumos, sau un parfum, sau poate o trusa de barbierit.
Buna ii poti cumpara o bratara sau un ceas.pe langa aceasta mai poti inscriptiona o cana cu un mesaj frumos si numele tau!
Bratara / Parfum (Eclat de la Oriflame ) / O cana personalizata cu poza lui, a voastra sau sa scrii ceva pe ea / Un glob personalizat tot cu poze / Un pulover ca tot e iarna...
Buna! Ii poti cumpara si un ceas, un portofel sau rama foto.Ii mai poti cumpara si ceva personalizat, o cana, sau altceva.Gestul conteaza.Arata ca te-ai gandit la el.
Buna! Am mai raspuns la o intrebare de genul acesta. Cumpara-i ceva, un hanorac, bratara de care spuneai e ok, orice, e Craciunul, nu il va interesa ceea ce i-ai cumparat ci faptul ca i-ai cumparat, gestul conteaza Sper ca am fost de ajutor:*
Eu prietenului meu.i-am cumparat un parfum si un plover.Hmm dragut ideea cu bratara de argint.Mi se pare trasnita ideea unui tricou si a unor marcare sau carioci... vreau sa zic ca ai putea cumpara asta si sa ii pui pe prieteni lui sa ii ureze ceva in scris pe acel tricou sau plover -mai ales ca e frig afara- niste urechi de ren sau o caciulita de mos craciun? si n ceas ar merge am vazut ceasuri foarte frumoase cam 70 lei au un pret destul de bun. O esarfa, un fular, un fes sau o jucarie de plus pe care sa scrie ''Te iubesc'' Sper ca ti-am fost de ajutor. Pupici si multa bafta in gasirea cadoului perfect :*