Stai fara griji, la mine nu-i prima data deja m-am obisnuit, bine ca am ceva timp de cand ne cunoashtem. dar e posibil ca sarutul tau sa-l excite, adica mai mult ca sigur il excita. iubitziva mult:*:* fii cu ochii pe el... iar in legatura cu sexul, gandeste-te mai intai cat ai cu el si catzi ani ai tu. si daca esti sigura si chiar vrei asta. ce mai ashteptzi? :*
) "chestioara"
-ok. revenind la treburii serioase,cred doar ca te place, si daca relatia va merge si in viitor, cu siguranta se va ajunge si la asta (peste vreo 2 anii ma refer,daca tine )
stai linistita "chestioara aia a lui,de fapt tu nu ai de unde sa stii daca i` se scoala, insa daca chiar te iubeste, este firesc sa se intample acel lucru la un moment dat
funda?
Daca zici ca simti ceva tare cand te saruta inseamna ca excita iar in legatura daca vrea sa faca sex asta nu mai stiu... probabil ca vrea
Daca zici ca atunci cand te saruta simti ceva tare sau vezi ca i sa sculat asta inseamna ca il exciti iar in legatatura ca daca ar vrea sa faca sex este posibi ca da
Daca,,chestioara'' lui e sculata clar ca s-a excitat sau se gandeste la sex, eu recomand sa i faci un sex oral(nu in public ) intr-un loc mai retras ex:baia
Un baiat se poate excita repede, cred ca in cazul de fata el se gandea la sex dar totusi e bine ca nu ti-a propus vreodata sa faci asa ceva
Cu siguranta ca vrea... ce baiat nu ar saruta fierbinte o fata si sa nu vrea sex...