| amy_7948 a întrebat:

sunt cu prietenul meu de o luna si ceva... iar eu il iubesc foarte mult. dar el cat timp a fost plecat. eu l-am inselat...adica mam sarutat cu un baiat.si cu inca unul. el a aflat.ma iertat. a doua oara.am pus o provocare pe mess aiurea.si s-a suparat a zis ca mi-am batut joc de el.ma iertat. a 3a oara unei fete spune ca ii place de el. iar eu am injurat-o.si i-am spus sa nu se mai dea la el.s-a suparat pe mine.ca a spus ca nu-i place sa se certe doua pentru el.si a pus la status 'numai stau cu nimeni si gata. exista destule fete pentru mine si destui baieti pentru ele'.mam suparat si nu l-am bagat in seama. aproape ca ne despartisem. a doua zi seara. mi-a spus ca era neros pe fratisu si ca vrea sa ne impacam ca ne iubeste.ma gandesc. oare mai tine la mine asa de mult ca la inceput? eu sunt clasa a7a. iar el a8a.ne vedem in fiecare pauza.iesim in weekenduri.ma ia in brate.ma saruta .etc.ce parere aveti? eu joi cand fac 2 luni cu el as vrea sa-i iau un cadou da nu stiu ce. ce spunetii.thx.asstept raspunsuri:*

Răspuns Câştigător
| Corinne a răspuns:

Esti sigura ca il iubesti? daca il iubeai cu adevarat ii respingeai pe cei 2 "intrusi" si ti-ai vedea de relatia voastra.
Eu zic ca ar trebui sa te gandesti bine si sa fii sigura de sentimentele tale pentru el si invers.eu una cred ca te iubeste sau te-a iubit daca te`o iertat pentru cate i`ai facut.nu gasesti peste tot astfel de baieti.ar trebui sa "te cumintesti" si sa te multumesti de prietenul tau fara sa-l inlocuiesti cu altu.eu iti spun parerea mea. dar tu faci cum vrei.nu vreau sa-ti dau lectii.sunt niste sfaturi prietenestiwinking ai grija sa nu`ti scape un baiat ca asta.nu stiu daca tie ti-ar conveni daca ai fii inselata.
Nu stiu daca am inteles bine. voi mai sunteti impreuna asa-i?big grin
Daca da.ai grija de el si iubeste`l pentru ca merita sa fie iubit si apreciat pentru ceea ce este.Nu stiu daca te mai poate iubi ca la inceput sau cat ti-ai dori dar nu cred ca mai are asa multa incredere in tine.
Cat despre cadou...sincer nu ma prea pricep. ceva semnificativ. o poza cu voi 2 pe o cana sau alt obiect sau o jucarie de plusbatting eyelashes cred ca va fi multumit si va aprecia gestul tau.happy
Bafta!kiss

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pot spune decit sa fiti voi insiva si sa va urmati setea amindoi. Tu ai sete de viata, el are sete de tine pe care ar trebui sa si-o schimbe pentru altcineva.

| putzulica a răspuns:

Pai eu zic sa afli daca te mai iubeste de la el. dar nu il intrebi ''ma mai iubesti.'' il bagi in anumite situati.winking

| CevaNormal a răspuns:

Cutu cutu, vai ce poveste draguta, si mai ales infantila, oricum ti-as da niste sfaturi, cum ai procedat tu acum la o varsta inaintata ca de ex. 20-23 ani, la sigur ca nu avea sa fii iertata, trebuie sa te porti mai calm si mai cinstit in raport cu boyfriends-ii tai, evident daca ei merita asta, oricum nu-i nimic se v-a regla si situatia asta...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai, te-ai sărutat cu doi și te-a iertat?! Eu îți dădeam o palmă de-ți săreau dinții din gură și nici vorbă de iertare (asta ținând cont că au fost 2, nu 1). Dar na, ăla poate chiar crede că „dragostea-i oarbă". Ia zi, tu vrei să mai continui sau ba? Tu știi ce vrei? Sari din floare în floare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu nu-l meritzi deloc pe el ...cand vei fii mai mare si el va mai fii plecat vei trece de la a te saruta la a face altcevawinking pentru ca este prea greu sa te gandesti ca el daca ar face asa ceva pe tine te`ar durea foarte tare si nu ar fi frumos... fa`i un cadou spune`i ca nu-l meritzi si lasa`l sa gaseasca pe cineva care il merita

Răspuns utilizator avertizat
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Pai sincer are dreptate! eu nu te-as fii iertat pentru ca te-ai sarutat cu cei doi! dar tu esti sigura ca il iubesti cu adevarat sau e doar o joaca pentru tine? eu zic sa te intrebi mai intai pe tine daca il iubesti si apoi sa-l intrebi pe el daca te mai iubeste ca la inceput...si pe viitor cand zici ca iubesti pe cineva nu-l mai face sa sufere pentru ca e foarte urat pentru persoana inselata, crede-mawinking bafta!

| amy_7948 explică:

Pai. faza e ca eu nu am vrut ...venisse si ma sarutase ala. da mie imi placea un pic de el. da oricu. el spune ca vrea sa ne impacam mereu ca ma iubeste tine la mine.si ca numai vrea sa ne certam. faza e ca eu nu vreau sa ma mai cert si sa ma despart de el. vreau sa ne iubim.si sa ma iubeasca ca la inceputhappy

| amy_7948 explică:

Multumessc mult pentru raspunsuri:Xmiau fost de folos:X