Cu riscul de a-mi sari in cap multa lume trebuie s-o zic, dar cei care ziceti s-o inceapa daca se simte pregatita au o problema. Cum sa ziceti asta unei fete de 15 ani? Parerea mea este sa mai astepti, ai 15 ani fetita bucura-te de adolescenta ta. Urmatoarele tale intrebari vor fi gen:,, a ejaculat in mine. vai Doamne ce ma fac, oare am ramas insarcinata?" chiar vrei sa ai astfel de griji la varsta ta? Mai asteapta ca nu ti se urca hormonii la cap si vezi si cum mai decurge relatia voastra. El ar trebui sa stie ca din moment ce s-a cuplat cu o fata mai micuta va fi necesar sa o astepte mai mult. Dar acum cum majoritatea fetelor incep de la o varsta frageda...tu NU trebuie sa fii ca ele!
succes
Daca esti pregatita sa-ti asumi riscul de cancer de col (de 9-10 ori mai mare daca iti incepi viata sexuala inainte de 17 ani si jumatate), daca esti pregatita sa mergi la fiecare 6 luni la ginecolog (cu un parinte pana la 16 ani), daca parintii tai sunt de acord (dat fiind ca esti minora, nu ai discernamant si ei vor trebui sa dea niste declaratii in momentul in care te duc la ginecolog), daca ati stabilit metoda de contraceptie folosita si stiti ca nu exista metoda contraceptiva 100% sigura, dar sunteti pregatiti sa va asumati o sarcina (si ati discutat asta cu parintii amandorura), inseamna ca esti pregatita si daca chiar poti trai cu decizia asta toata viata (ma refer mai ales la riscul de cancer), o poti face
Daca chiar il iubesti si te simti pregatita sa faci pasul asta...fa-l.Stiu ca o sa iti spuna multi ca e devreme.nu ii asculta fa ce iti spune inima... daca il iubesti si crezi ca merita acest lucru si ca nu vei regreta de ce sa nu-l faci.
Daca tu simti ca esti pregatita si daca aveti o relatie serioasa, atunci acum este momentul.
Copila esti mica, doamne ai doar 15 ani, gandeste-te 15 aniTu chiar vrei de acum sa faci pasul asta.Sa inteleg ca eu la 17 ani ar trebui sa fiu experta sau ce?E foarte devreme! Mai asteapta 3-4 ani macar.eu cred ca o fata care e virgina pana la 18 ani se respecta.O data in viata esti virgina, dupa o sa fii mereu femeie, nu uita chestia asta.Nu deveni si tu te rog ca majoritatea pustoicelor care abia au inceput liceul si gata hopa SEX!
E decizia ta, daca spui ca tu te simti pregatita si crezi ca e persoana potrivita e in regula, cred eu.doar asigura-te ca nu e o chestie de moment si te vei trezi parasita dupa, spune-i ca o faci pentru ca il iubesti cu adevarat si nu pentru ca''esti o pitzi care vrea sa si-o traga'', aa si protejeaza-te
Nuuuu, nu fa prostia asta, e cel mai de pret lucru ce il ai, eu am avut tot 15 ani jumate si prietenul 17 cand am inceput viata sexuala si regret nespus chiar daca ne iubeam. acum ne-am despartit dupa 3 ani si am auzit lucruri de genu ca a stat cu mine sa pentru sex sa nu mai caute atata la altele, incearca sa pretuiesti ca esti virgina, e un lucru frumos
Parerea mea este ca e cam devreme pentru ca tu esti in crestere si varsta cea mai buna pentru a incepe viata sexuala este 20 dar... daca il iubesti si simti ca te atarage si invers ramane la alegrea ta dar sa o faceti cu cap (protejat)pentru a nu avea regrte mai trz
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: