| Alexandrutssa a întrebat:

Sunt cu un baiat cam de 3saptamani.Ne-am pupat prima data si acum vrem si a2a oara da sunt timida, si ce sa fac sa nu mai fiu timada in privinta sarutului? Mentionez am aproape 12ani. Vreau raspunsuri repede

Răspuns Câştigător
| ELLSSA a răspuns:

Ai! Si eu la 12 ani eram asa timida, ca nici la 17 ani imi era rusine sa il sarut pe iubitul meu.
Erau normale sentimentele si starile mele asa cum sunt si ale tale.
Denota ca nu esti o adolescenta "la moda".
De apreciat timiditatea tahappy

2 răspunsuri:
| blaxy a răspuns:

big grinbig grinbig grin:big grinDbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin mai fato ma faci sa rid...12 ani asta 1. da a 2 ca sunteti cica 3 saptamini si numa o data vatzi pupat...mai bine vatzi ocupa cu temele pe acasa big grin

| BeYourOwnMaster a răspuns:

Pai sa stii ca cu sarutul nu e chestia de timiditate.Atunci cand esti cu cineva si simti ceva profund pentru acea persoana, in momentul in care va veti saruta totul va veni de la sine.Sarutul este o dovada de afectiune nicidecum un lucru de temut.Sa stii ca la varsta ta nu ar trebui sa ai prea multe asteptari,deoarece esti inca foarte mica si nu stii cum sa iti exprimi sentimentele si sa te lasi purtata de val.E normal ca acum sa vrei sa cercetezi fiecare lucru in parte,sa descoperi lucruri, sentimente noi, dar consider ca nu ai varsta potrivita pentru ati da seama de unele lucruri.Acum nu poti decat sa lasi timiditatea, sa te lasi purtata de val.Vei vedea ca in timp, vei avea pareri diferite despre aceste lucruri si o sa regreti ca de la o varsta asa de frageda ai fost preocupata de lucruri mai mature sa zic asa. Orcum, sper ca te-am ajutat.bafta si traieste-ti copilaria:*:*