Buna, pai eu zic sa ai mai multa incredere in el, poate ca acum tine la tine, vb cu el si spune-i una-alta de prietena ta sa vezi ce spune, daca vb frumos de ea si bate apropuri ca i-ar mai placea de ea, atunci ia masuri, daca nu, daca vezi ca ii este indiferent ce spui de ea, atunci stai linistita, nu trage concluzii pripite, totusi acum e cu tine, si aveti o relatie...
Pai... ce a ti facut ...schimb...a lasat o pe ea si tu ai acceptat sa fii prietena cu el daca e cea mai bine prietena? ce fel de prietenie este.sa i iei .partenerul? nu mi se pare corect din partea ta...
Am avut o relatie de 1 an jumatate cu un baiat caruia ii placuse de prietena mea...doar ii placuse... ea avea prieten ...si in 2 luni de relatie uitase de ea...ma iubea pe mine ...deci... daca vrei poti schimba o persoana...
Nu iti fa griji ...si ai incredere in prietena ta. daca intr-adevar ti-e prietena nu o intereseaza daca lui ii place de ea...
bafta :*
Pai...fii cu ochii pe el... urmareste-i gsturile in legatura cu respectiva fata...incearca sa aflii daca mai vorbesc, daca mai tin legatura si atunci o sa poti sa dai un verdict clar. vorbeste cu el, fiti sinceri unul cu altul! succes
Eu stiam k daca un baiat al fost al unei prietene pentru tine e interzis.sau cel putin ar trebui sa nu te gasesti la el.
E ca si cum ai fi casatorita si apoi ai divorta si prietena ta cea mai buna s'ar casatori cu el. ti'ai placea sa vezi cum se saruta? nu cred
Si mie mi se pare ff dragut fostul prieten al unei prietene. a stat cu el numa o saptamana pentru ca ea tine la altul. fostul fostul. si totusi nu m'as incumeta ca sa fiu cu cel la care nu a tinut.chiar de a stat o saptamana. a fost cu ea. si ea nu e cea mai buna prietena a mea
e mai degraba o amica
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: