| andreea_6939 a întrebat:

Buna!happy...sunt cu un baiat de 10 luni, ne iubim foarte mult. dar el acum 2 luni a plecat la facultate, nu ne putem intalni in fiecare sfarsit de saptamana fiindca sunt 200km intre noi.In ultimul timp am inceput sa ne certam din cauza ca eu pun prea mult suflet, si" din soarece fac elefant". dac nu vb 5 ore si nu stiu ce ii cu el at il sun si tot ii zic ca de ce nu ma suna el sa stiu ce se intampla cu el ...pe mes tot ii scriu, imi raspunde din 20 in 20 de minute 2 cuvinte. cateodata am presimtirea ca nu ma mai iubeste sau cv, ca nu ii mai pasa. caci, cand era acasa vorbeam toata ziua, el ma sune, nu era un minut sa nu stiu ce face sau el sa nu stie ca eu ce fac, chiar cateodata imi pun intrebarea: el ma mai iubeste?

6 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Nu eu nu sunt de acord cu distantarea...Deci daca va iubiti trebuie sa aveti incredere unul in altul! Mai ales ca acum el fiind la facult. are responsabilitati! Iti spun asta ca eu vb rar cu filul meu care e la fel plecat de 2 luni la facult datorita programului incarcat! Are zile cand ajunge acasa pe la 20.30 seara si e terminat! Deci trebuie sa-l intelegi daca-l iubesti cu adevarat! Nu il sufoca astfel, asa risti sa-l pierzi! El stie ca-l iubesti stie ca e apreciat si te suna cand are prilejul dar acum nu mai e acolo in zona de aceea e asa! Deci fi mai maleabila da? Si atunci cand va veni acasa ai sa vezi purtarea lui daca e schimbat, daca are acealeasi sentimente sau nu! Multa bafta si ai incredere da? pa!

| kaylla a răspuns:

Poate esti prea posesiva! Nu incerca sa-l domini si sa fii cu ochii pe el mai ceva ca un spion. Are si el nevoie de intimitate. Ar trebui sa incerci sa nu-l mai suni atat de des, sa nu-l mai cauti atat de des si sa-l lasi pe el sa te caute. Asa iti vei da seama daca inca te mai iubeste sau nu! Incearca sa-i dai libertatea de care are nevoie!

Răspuns utilizator avertizat
| later a răspuns:

Pai...e cam dificil daca esti cu un baietel de 10 luni,adica,e inca bebelush laughing)))
Glumesc,acum serios: Relatiile la distanta merg foarte greu,dar sunt sanse sa nu mai fie scanteia aceea intre voi,si ca relatia voastra sa ramana o simpla amintirea dureroasa... Vorbeste'i cald,dulce pe mess,dar nu prea mult,si lasa sms'urile,deoarece poti ajung ein stadiul de a fi sufocanta... Daca se repete situatia,spune'i direct: Frate,tu vrei sa nu sa mai fie ceva intre noi?
Si aflii,daca nu,imi pare sincer rau pentru tine,si pentru el,deoarece sunt convins ca a pierdut ceva super...
Bafta
PS: Daca zice nu, sunt disponibil rolling on the floor))))am glumit, stai linistita oh go on

| georiana a răspuns:

Dupa parerea mea cred ca s-a distantat foarte mult.ar trebui sa stai de vorba serios cu el dar nu la tel ci fata in fata, si sa ii sp ca ai observat schimbarile din comportamentul lui.sa ii sp k acum ar trebui sa vorbiti mai des daca nu va puteti vedea atat de des asta nu inseamna ca nu trebuie sa vb mereu, si in afara de asta ce incredere poti sa mai ai u in el daca vorbiti macar odata la o ora ca nu sti ce face el e in alt oras si poate sa fie cu alta ca tu nu ai de unde sa stii si nu iti raspunde la tel pentru ca e cu alta.eu sunt la fel ca tine daca nu as sti de prietenul meu timp de cateva ore as inebunibig grin

| andreea_6939 explică (pentru georiana):

Stiu ca nu ar fi cu alta...caci am foarte multa incredere in el, si acest lucru stie si el foarte bine.am incredere in el caci il cunosc de foarte mult timp, si daca vroia sa ma insele atunci putea sa faca acest lucru in acesti 10 luni de 1000de ori...dar nnu a facut nimic de genu. Stiu ca nu ii tarziu ca sa ma insele, dar stiu si acel lucru ca nu l'ar face