De la tine de acasa ai intrat pe id-ul lui? un lucru e cert,daca a vorbilt cu vreo fata,nu a vorbit de la tine de acasa, deci doar la el acasa de pe compul lui poti sa-i vezi arhiva E greu cand n-ai incredere in cineva, ti-a tradat-o si grea e recapatarea. Poate a intervenit ceva intre voi:monotonia si a cautat in alta parte ce ii lipsea.Sunt doua motive pentru care mai sta cu tine:s-a obisnuit sau mai simte ceva pentru tine.El e foarte mic si stii ff bine ca fetele au mentalitatea mai deschisa cu doi ani raportata la varsta pe care o au, in comparatie cu baietii.Vezi cum decurg lucrurile in urmatoarele doua luni...si daca nu, orienteaza-te catre cineva cu cel putin 2 ani mai mare ca tine, ai sa vezi ca si comunicarea dintre voi e alta
Emotionanta poveste :sfatul meu intra iar pe id-ul lui... si vezi ce conversati mai are. Daca te iubeste si ti-a promis ca nu se mai duce acolo ( daca te iubeste cu adevrat) nu se va mai duce acolo mai lasa-l un timp vezi cum sa comporta si dupa ajungi la o parere fundita?
Pai eu cred ca nu prea stie sa te aprecieze increderea se recastiga pe parcurs nu asa dintr-o data ia si vb serios cu el verifica-i in fiecare zi arhivele si asa te vei convinge daca mai merita sau nu sa-i mai dai vreo sansa
Eu cred ca, daca te-a inlocuit asa usor cu alta si in acelasi timp iti spunea si tie ca vrea sa va impacati, nu te iubeste. Daca as fi in locul tau m-as desparti de el dar acum treaba ta
Si nu prea inteleg, cum sa fiu indiferenta? Nu prea sunt genul, sunt genul de fata dependenta de un baiat (care`l cam streseaza ce`i drept chiar daca ma controlez cat de cat).