| Diannne a întrebat:

Buna kiss! Sunt cu un baiat de 11 luni, avem varsta de 15 ani. Am vorbit despre sex cu prietenul meu, eu fiind virgina nu vreau sa imi incep inca viata sexuala, chiar daca il iubesc foarte mult. El mi-a spus ca nu e nicio problema, ca ma asteapta, dar prietenilor lui le spune altceva. Eu obisnuiesc sa ma duc pe la el pe acasa, pana acum nu s`a intamplat nimic intre noi in afara de imbratisari, tandreturi etc.Am vazut in arhiva lui de mess cum vorbea cu un prieten de`al lui inainte sa ma duc la el, spunand`ui ca vine sa ma ia si ca este emotionat deoarece"nu m`a mai fu**t de mult" (scuzati expresia). De asemenea ii tot spune ca noi doi am facut sex etc. Nu inteleg dc, mie imi spune ceva si prietenilor lui altceva. Il iubesc foarte mult si nu vreau sa ma despart de el, nu imi dati acest sfat va rog din suflet, pentru ca nu vreau asta. Ajutati`ma spunandu`mi ce ati face in locul meu. Sunt foarte ranita si am nevoie de sprijin. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Isabellpink a răspuns:

Stai linistita :* el procedeaza asa pentru ca vrea sa se dea mare in fata prietenilor dar poate chiar te iubeste happy ...Lasa-i pe prietenii lui sa creada ce vor iar tu gandeste-te cum ar fi sal pierzi dintr-o mica scapare ca aceasta happy. Lasa-l putin timp si o sa isi revina :*.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Copiii simt nevoia sa se laude in fata prietenilor lor, chiar mintindu-i. Chestia asta dispare la adolescenti cand incep sa se maturizeze, atunci incep sa-si pretuiasca intimitatea si sa-si respecte partenerele.
Nu cred ca esti in vreun pericol, cred doar ca asta este un semn ca prietenul tau este extrem de imatur (se comporta cum ar trebui sa o faca, in mod normal, un copil pana pe la 11 ani) si ca va mai trebui sa asteptati mult pana sa puteti ajunge in pat. Fiindca in acet stadiu al relatiei nu poate fi vorba de asa ceva, este prea inconstient si iresponsabil.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Isi cam bate joc de tine baiatul asta daca spune asa ceva prietenilor lui, ce urat straight face

| 4l3x a răspuns:

Pai nu vrei sa primesti raspuns ca trebuie sa te desparti de el, dar asta este singura solutie, adica altceva ce sa faci? daca el cu tine vorbeste una si prietenilor le spune alta, inseamna ca e un mincinos si ca se lauda in fata prietenilor, ca fiind "mare cocos", parerea mea e ca asa ar fi cel mai bine big grin

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

E un dobitoc si jumatate lol cum pnm ma sa fiu cu o fata si sa ii spun ca o astept nu-i nicio problema si ca o iubesc etc etc iar lu vecinu de la 2 sa ii spun ca o *** zilnic asta e genul de baiat care se da mot cocot in fata prietenilor ce pnm retardat ti-ai ales?

| lilstar a răspuns:

Asa sunt baietii mai cocosi gen

| Thunderstruck a răspuns:

Incearca sa vorbesti deschis cu el. Spune-i ca ai vazut fara sa vrei arhiva, apoi intreaba-l de ce spune aceste lucruri. Daca vorbiti probabil ca veti rezolva.Probabil prietenii lui si.au inceput fiata sexuala, iar el nu vrea sa para 'fraier'.(scuze ca ti.am spus asa direct.) Vorbiti despre asta.Cam asta ar fi cea mai buna solutie.thinking Sper ca te-am ajutat. Pupiciii.

| япончик a răspuns:

Ceea ce face el, nu inseamna un lucru normal si rezulta ca este cam..., dar daca il iubesti si nu vrei sa te desparti, zii tot ce crezi in fata - asta e ceva normal, creeazal singura pentru ca daca face asa el nu este cam implinit. succese

| lilboutique a răspuns:

In primul rand, cred ca el le spune asa ceva prietenilor lui ca sa se dea mare, stii cum sunt baietii, se lauda intre ei. Dar parerea mea este ca daca ati stat atat de mult impreuna el tine la tine si faptul ca nu ti-a cerut sa te culci cu el e un lucru bun. Cred ca vrea doar sa se laude... Dar asta oricum nu e bine si ar trebui sa ii spui ce ai vazut in acea arhiva si sa il intrebi de ce face asta. Poate pentru el si prietenii lui e o gluma, dar daca se afla multe persoane te-ar putea judeca si te-ar putea ocoli pentru un lucru pe care de fapt nu l-ai facut, ai putea fi considerata usoara. Gandeste-te ce s-ar intampla daca v-ati certa...un astfel de baiat ar fi in stare sa spuna lucruri f urate despre tine (minciuni, evident) care sa ii faca pe prietenii tai sa se indeparteze de tine. Cred ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el, nu trebuie sa accepti ca nimeni sa se poarte asa cu tine!

| ana_2324 a răspuns:

Poate nici el nu vrea si e constient de varsta lui dar poate vrea sa arate ca e tare in fata prietenilor!(probabil acel prieten a facut si a ras de el iar el ...nu a vrut sa se lase mai prejos!

| AnnaAbba a răspuns:

El incearca sa nu para unu dala care nu o face. Sti tu cum sunt baietii. Nu te despartii de el.

| Troll_8466 a răspuns:

Cu ce te deranjeaza daca vrea sa para mare macho in fata prietenilor lui cand el de fapt e un herpy-derp? happy
Lasa-l sa se faca de ras, pana la urma vor afla ca nu e adevarat.