| missis16 a întrebat:

Bunahappy. sunt cu un baiat de 2 luni tin la el enorm de mult:X dar nu pot spune ca il iubesc. zilele trecute am aflat ca se drogheaza. credeti ca acest lucru ne-ar afecta relatia?

am vorbit cu el despre acest lucru si i-am spus ca atunci cand este cu mine sa nu fie drogat.
dar nu stiu ce sa fac... sa accept acest lucru sau sa inchei relatia?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Drogurile ii creeaza dependenta, ii distrug sanatatea si viata. Oricat de tare ar sustine ca nu il afecteaza cu nimic si ca se poate lasa oricand...nu-l crede, ca nu e asa.Incearca sa il faci sa renunte, pentru el ca nu va face altceva decat sa se distruga, in timp.Nu sa-l lasi, pentru ca inseamna ca nu tii la el.Asta ar fi o ultima masura.Trebuie sa il faci sa inteleaga ca drogurile nu ii aduc nimic bun, ca isi face rau.
Dar nici sa fii moale in fata lui, ca si cum nu ti-ar pasa apoi, pentru ca daca relatia voastra avanseaza si mai mult, are sa va afecteze pe amandoi, si va fi prea tarziu.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Normal că afectează relația voastră, nu realizezi că este într-un anturaj al morții albe?
Și să fim sincere, sunt doar 2 luni, nu 20 de ani ca să nu mergi fără un drogat lângă tine!
Găsește-ți pe altcineva care apreciază viața și sănătatea.
Pa, pa.

| cOnTexT a răspuns:

Dar, voi mereu spuneti cele mai simple solutii, 1. de ce esti cu el daca nu il iubesti straight face? ma rog trecem peste asta! Pai poate se drogheaza la o petrecere ceva, si eu mai fumez un joint ceva din an in an, dar nu sunt dependent si in nici un caz drogat straight face! Dai o sansa macar, daca greseste, sti ce trebuie sa faciwinking!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| bulgaras_3493 a răspuns:

Ai grija sa nu il"intalnesti" odata sub influenta drogurilor. poate fi rau.eu zic sal lasi ca si asa ai zis ca nu-l iubesti si spune-i asta incet. nu deodata bafta:*

| TheSkyNow a răspuns:

Cu fumatul recreational ocazional is perfect de acord. altceva... o sa te traga in gauri negre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inchei relatia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si ce fel de droguri ia... drogurile nu sunt asa cum stiu toti. Sper, spre binele lui / al tau sa nu se injecteze, prizeze. Drogurile fumate ( nu toate ) de exp : Marijuana ( Cannabis / Canepa indiana ) nu afecteaza corpul cum face Ketamina, Heroina samd.