Dar ce treaba are zdreanta de directoare cu relatia voastra? Si diriginta voastra nu are alta treaba acasa de facut decat sa tina sedinta cu parintii si sa discute despre viata ta intima. Atat timp cat esti in afara scolii ai voie sa faci orice este permis de lege. Spune-i sa isi vada de viata ei si sa nu vorbeasca despre tine pentru ca ai dreptul la libertate. Sau esti cumva la un liceu militar/politie?
Mda stiu cum e... Profesorii nu au alta treeaba decat sa diacute de asa ceva cand se intalnesc. Imi imaginez ca tii la el si iti simti amentitat relatia cu gandul ca parintii sigur nu vor fi de acord cu gandurile tale. Capul sus orice lucru are rezolvare vei trece si peste asta!
Daca nu vrei sa te desparti de el nu o face!
fa-l pe el sa te placa!
asa cum esti!
eehhhh cu conteaza colegii.
am trecut si eu prin asta!
din ianuarie am fost cu un coleg.
am stat impreuna in banca, si totul faceam impreuna.
s-a prins diriga. am vb cu ea, m-a intrebat daca suntem impreuna, si de cand si toate cele.
si acum stie toata scoala . si profesorii. si chiar mama mea si mama lui. si nu e nicio problema.
dar uite. ca acum nu mai suntem impreuna.
tu ce clasa esti?
oricum. daca tii la el. cel mai bine pentru tine [si poate si pentru el.] fa-l sa te placa, sa tina la tine, si sa fie cu tine pentru ca te iubeste.
multa bafta! :*
[fundita?]
HappynewCenusa întreabă: