anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un băiat de 2 saptamâni, el m-anintrebat si eu am acceptat. Nici o fata din clasa nu mai vb cu mine, sunt toate invidioase. Prietenul lui mi-a zis ca nu tine la mine si ca a vrut sa fim împreuna doar sa se dea mare...am ajuns sa cred si eu asta - nu tu telefoane, nu tu mesaje, nu tu alinari. In schimb când mergem in parc vrea sa Facem french. Am intrat in sute de probleme din cauza lui, s-a aflat la director ca noi suntem împreuna. Ştiu si cei care învaţă după-amiaza de chestia asta si totul pica pe mine...si ca sa mai bată un cui in rană, miercuri e o şedinţa cu părinţii la care se va vorbi exact despre noi 2.

Cum sa ii dau papucii? Eu totuşi... ţin la el, si nu vreau sa le fac pe plac colegelor care au încercat de atâtea ori sa ne desparta... Va rog heeeelp!

6 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Dar ce treaba are zdreanta de directoare cu relatia voastra? Si diriginta voastra nu are alta treaba acasa de facut decat sa tina sedinta cu parintii si sa discute despre viata ta intima. Atat timp cat esti in afara scolii ai voie sa faci orice este permis de lege. Spune-i sa isi vada de viata ei si sa nu vorbeasca despre tine pentru ca ai dreptul la libertate. Sau esti cumva la un liceu militar/politie?

| ~p!$iii~ a răspuns:

Mda stiu cum e... Profesorii nu au alta treeaba decat sa diacute de asa ceva cand se intalnesc. Imi imaginez ca tii la el si iti simti amentitat relatia cu gandul ca parintii sigur nu vor fi de acord cu gandurile tale. Capul sus orice lucru are rezolvare vei trece si peste asta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iai o perche de papuci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa ii zici ceva de genul sunt prea ocupata cu scoala ...am multa treaba poti sa ii mai spui ca puteti ramane prieteni mlt succes!

| ea_2165 a răspuns:

Daca nu vrei sa te desparti de el nu o face!
fa-l pe el sa te placa!
asa cum esti!
eehhhh cu conteaza colegii.

am trecut si eu prin asta!
din ianuarie am fost cu un coleg.
am stat impreuna in banca, si totul faceam impreuna.
s-a prins diriga. am vb cu ea, m-a intrebat daca suntem impreuna, si de cand si toate cele.
si acum stie toata scoala laughing. si profesorii. si chiar mama mea si mama lui. si nu e nicio problema.
dar uite. ca acum nu mai suntem impreuna. oh go on

tu ce clasa estismug?

oricum. daca tii la el. cel mai bine pentru tine [si poate si pentru el.] fa-l sa te placa, sa tina la tine, si sa fie cu tine pentru ca te iubeste.

multa bafta! :*

[fundita?big grinbig grin]

| aditza_3291 a răspuns:

Tii la el doar dupa 2 saptamani?