| anonim_7264 a întrebat:

Buna sunt cu un baiat de 3 ani jumate. nu imi pot da seama ce simt pentru el. daca e iubire sau obisnuinta.cum imi pot da seama ce e? dar orce ar fi eu vreau sa il uit.nu e potrivit pentru min.nu ma simt fericita, implinita? dar cu toate astea nu ma pot desparti de el.parca sunt legata de el si nu ma pot dezlega. ce sa fac?

6 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Trebuie sa tai coada pisicii. nu exista "nu pot". e numai "vreau", sau "nu vreau". nimic altceva.
daca nu te simti implinita, nu e pentru tine. dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie usor. doar gindeste-te la ce simti, si fa sa fie usor, altfel ce-ti ramine? daca ce crezi tu nu conteaza, pentru ca nu e usor, ce altceva ar putea fi mai important? sa te casatoresti cu el, sa fii impreuna cu el tot restul vietii? du rationamentul pina la capat. vrei sa fi impreuna cu cineva care nu te merita?
daca nu, trebuie sa tai legatura, sa ii spui clar ca nu il vrei.

| liveincolors a răspuns:

Daca nu esti fericita cu el, inseamna ca nu e iubire. Daca nu exista iubire din partea amandurora, relatia nu va merge. N-are rost s-o mai lungesti cu relatia, daca nu-l iubesti, pentru ca oricum la un moment dat, ar interveni monotonia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Si eu am avut o relatie cu un baiat timp de 5 ani.Credeam ca il iubesc, dar nu eram sigura. Aveam momente cand ma simteam bine in prezenta lui, dar uneori parca nu il suportam langa mine.Atunci eu ziceam ca il iubesc, pentru ca nu stiam ce inseamna sa iubesti cu adevarat. Dar intr-o buna zi, viata mea s-a schimbat la 360 grade cand l-am intalnit pe sotul meu.Atunci mi-am dat seama ca eu nu il iubeam pe acel baiat, pentru ca din ziua cand l-am cunoscut pe sotul meu nu mai simteam nimic pentru el.(fostul)De atunci au trecut 4 ani si jumate, m-am casatorit, sunt, mamica dar dragostea mea pentru sotul meu este neschimbata.Tresar si acum de emotie cand il vad.Astept cu nerabdare sa vina acasa, chiar daca ne vedem zilnic.Simt ca nu ma plictisesc langa el, ca nu ma satur de el. Pot spune ca il iubesc mai mult pe zi ce trece.Concluzia este ca daca tu simti aceste lucruri fata de el, inseamna ca nu il iubesti cu adevarat.Clar este obisnuinta. Din obisnuinta multe relatii dureaza ani. Dar se termina mai devreme sau mai tarziu.Totul depinde de tine.Trebuie sa fii hotarata.Lasa-l.

| dana_7218 a răspuns:

Sunt aproape de 10 ani cu un baiat tot asa din obisnuinta sau poate pentru ca il iubesc, nici nu stiu exact ce simt, dar stiu sigur ca nu as putea trai fara el, in schimb el fara mine, da. nu ma simt implinita deloc, cateodata il urasc din tot sufletul meu si vreau sa se termine totul, dar nu pot. te inteleg perfect, dar nu stiu ce sfat sa-ti dau, ceea ce traim nu poate fi explicat in cuvinte, am incercat sa vorbesc cu alt baiat, dar tot la el ma gandeam, desi stiam ca nu merita. cred ca trebuie sa spunem intr-o zi stop si s-o luam de la capat fara nici o explicatie, fara nici o discutie si gata.

| Andra_9758 a răspuns:

Si dc ti-ai dat seama asta abia dupa 3 ani jumatate? ai stat atata timp fara sa fii fericita alaturi de el? si nu te poti desparti de el? nu stiu sigur ca`l iubesti sa simti sigur ceva pentru el :*

| sbk a răspuns:

Cum dupa 3 ani zici lucruile astea. ce ai facut 3 ani cu el de nu te simti fericita, implinita? el ce simte pentru tine? ti-a picat cu tronc altul sau de ce vrei sa scapi de el? cati ani ai?