| juana a întrebat:

sunt cu un baiat de 3 ani s 3 luni, acum 9 luni am plecat in spania la munca, avand aici o parte din familie.In timpul asta ne-am vazut de 2 ori.Inainte relatia intre noi nu era prea roz, dar de cand am plect totul s-a schimbat, el zice ca si-a dat seama cat ma iubeste cand n-am mai fost langa el.ma cerut chiar in casatorie si vorbim de bebei.Cat am fost acasa mi-a spus cred ca de 5 ori te iubesc dar de cand nu mai sunt imi spune de 100 ori pe zi. I-am propus sa vina aici si a acceptat desi am impresia cateodata ca nu prea ar vrea sa vina aici, desi era gelos s inainte acum e si mai rau. Ce parere aveti de povestea mea? Credeti ca va iesii ceva din asta? Dati-mi un sfat.

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te iubeste!
Cat erati impreuna nu isi dadea seama nici el cat de mult,dar cum ai plecat s-a trezit ca ii lipsesti prea mult,a inteles ca nu poate fara tine si, uite ce multe schimbari in bine v-a adus Spania asta!
Lasa-l sa vina, iubeste-l si tu si totul va fi bine!
Imi sunt tare dragi povestile bune de dragoste!
Sa va iubiti mult!

| mgtow a răspuns:

Nu ai nici o sansa cu el.

| lolly a răspuns:

Daca nu vrea o face pentru ca te iubeste si ca tine la tine.Ai grija cu relatile la distanta pentru ca nu prea tin!

| anamaria25_5505 a răspuns:

Sincer nu cred ca va iesi ceva frumos. Daca el nu isi doreste cu adevarat sa plece in Spania, mai devreme sau mai tarziu va realiza ca a facut o greseala.
Si nici nu cred ca te iubeste atat pe cat spune. Imi pare rau dar asta e parerea mea. Sunt patita sad
Orisicum tu gandeste-te la tine in primul rand, sa faci sa iti fie tie bine. Restul vine de la sine. Te pup.