| Chriss_9164 a întrebat:

happy sunt cu un baiat de 3 luni si ceva tongue ne-am vazut de cateva zile si de atunci mi se pare schimbat thinking astazi de ex: nu mi-a dat bip si nici nu m-a sunat deloc tongue pe la 1 am intrat pe mess si el era intrat :-s l-am intrebat dc nu a mai dat nici un semn de viata happy a zis ca nu mai are centi si ca i-a expirat obtiunea tongue (tin sa va anunt sa suntem din cartiere diferite) credeti ca si-a gasit pe alta sau ceva? happy aa si inainte cand nu avea centi imi trimitea mesaj de pe telu lui sora sa ca nu are centi happy

Răspuns Câştigător
| simiiii a răspuns:

Bunakiss! Sincer nu stiu ce sa iti spun. Incearca ca toate acceste intrebari sa ii le pui lui, doar el iti poate raspunde la ele. Eu cred ca baiatul o fi avut si alta treaba sau sora lui nu ia mai dat tellu sunt multe obtiuni. Cel mai bine ar fi sa discuti cu elkiss

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu cred ca lipseste ceva intre voi, cum ar fi comunicarea. Te suna numai el sau il sunai si tu? Poate tu i-ai lasat lui impresia ca nu mai esti interesata de el, de aceea nu te-a sunat ca sa se convinga daca temerea lui este adevarata. Sfatul meu este sa faceti ceva mai multe impreuna, sa petreceti mai mult timp impreuna, sa mai iesiti la o plimbare si sa va lamuriti sentimentele dintre voi.

| Anet a răspuns:

Nu cred ca si-a gasit pe altcineva si tu dramatizezi cam mult, intelege-l si pe el daca nu avea cum sa te sune si poate era si sorasa in pana de credit, asa ca linisteste-te si nu te mai gandi la tampenii fiindca nu ai de cetongue

| cOnTexT a răspuns:

Greu e sa'l cauti si tu nu "printesa"?