Buna,
Ai putea sa incepi prin al alinta cu cuvinte frumoasa cand ai ocazia sa il iei in brate sa incerci sa il saruti si chestii din astea asta daca nu esti timida.
Nu cred ca este timid daca cu fosta era altfel poate ii este frica ca tu nu o sa accepti sa nu se faca de rusine asa ca incearca tu si poate nu va mai trebui sa il si saruti cred ca va fi de ajuns daca o sa il alinti si o sa il iei in brate.
SUCCES!
Sper ca te-am ajutat!
pupici :*:*:*:*:*
Pai. cred ca nu vrea sa sara din prima la tine. adica totusi sunteti de 3 zile impreuna. ce ai vrea acum sa iti faca? poate vrea s-o ia mai incet, dupa sa nu-l crezi vreun disperat.
Eu zic ca se comporta asa cu fosta prietena pentru ca si ea facea acele gesturi.Nu stiu ce sa zic.incearca sa faci tu un prim pas[sarut]. multa bafta
Poate ca l-au dezamagit alte fete, sau nu vrea sa suferi. Asta poti sa discuti cu el, in particular, despre ceea ce va place si ce nu.
Uite un mic sfat (daca ai tupeu) fa tu ce ai vrea el sa faca si dupa ce prinde curaj fa unpic pe timida(asta o sa ajute la o rel mai durabila )
si asta nu se poate numi chiar timiditate poate baiatului ii e frica sa faca ceva gresit...