| LeeJiEun a întrebat:

Sunt cu un baiat de 3 zile si inca nu am avut primul sarut. El e mai timid, eu la fel si e mai greu. Azi a spus ceva despre asta dar...eu nu am spus nimic pentru ca nu stiam ce. Cum as putea sa ii propun eu asta sau... sa il las pe el sa o faca?

Multumesc. happy

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stai linistita, e prea devreme, nici nu se puna inca problema de asa ceva. primul sarut intr-o relatie apare dupa ce va cunoasteti bine, dupa ce apare intimitatea necesara. daca sunteti extrem de indrazneti si neinhibati, o sa vina dupa cam 2-3 saptamani. daca sunteti mai timizi, pot trece cateva luni. Nu-i nici o graba, cu cat va cunoasteti mai bine, cu atat mai emotionant si plin de semnificatii va fi momentul. Nu te mai gandi la asta acum, nu e deloc momentul, lasa timpul sa treaca si veti ajunge natural la momentul respectiv.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

3 zile intregi fara sa va pupati este ceva de neimaginat si nu vad din ce motiv voi credeti ca formati un cuplu.

| 4343gddhkied a răspuns:

Nu e ceva incredibil laughing 3 zile, eu cand venea prietenul meu la mine acasa, eram intr-un colt, iar el in altul, dupa ce va veti acomoda unul cu altul va fi ok, nu vad dc iti faci griji, fa tu primul pas daca vrei neaparat sa il saruti.

| jane24 a răspuns:

Daca nici unul dintre voi nu ati facut primul pas, inseamna ca el ori nu mai vrea sa fiti impreuna, sau poti sa faci tu primul pas

| why13so13serious a răspuns:

Ok. cati ani aveti? daca aveti 11-12. happy e mai normal

| LeeJiEun explică (pentru why13so13serious):

Nu,nu avem 11-12. Crezi ca toti cei care pun intrebari despre asa ceva au 12 ani?!