anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt cu un baiat de 3 zile. si vreau sa ma despart de el.
dar nu stiu cum sa-i spun pptka imi e mila de el.
Nushh la ce ma gandeam cand am acceptat (a spus ca vrea o relatie serioasa )
El chiar ma iubeste si nu merita sa-l fac sa sufere.
Dar eu nu... ( sau nu stiu )
Am 13 ani si nu vreau sa`mi complik viata cu un iubit.
Deci cum sa-i spun ca vreau sa ne despartim?
Ms.

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar trebui sa-i zici cat mai repede, scurt si la obiect, mai bine sa sufere[vorba vine, dupa 3 zile nu stiu ce suferinta poate fi]acum decat mai tarziu cand cine stie ce planuri isi face cu tine

| Awesom a răspuns:

Iti place sa te joci cu sentimentele celui de langa tine si nu-ti va fi bine.Esti doar o fitoasa nehotarata care te schimbi ca macazul de tramvai de la sina la alta sina.O sa-l ranesti pe ala dar tie ce-ti pasa? Continui in prostia ta.Succes sofisticato.

| alinutzaap a răspuns (pentru Awesom):

Lol!
Dc vb de parca mai cunoaste?!
Pfffff... in primul rand nu sunt fitoasa! si ce legatura arre asta cu intrebarea pe care am pus`o? straight face

| Awesom a răspuns (pentru alinutzaap):

Si atunci daca ai luat o decizie de ce nu-ti asumi raspunderea?

| RB26DETT a răspuns:

A spus ca vrea o relatie serioasa? atunci el chiar tine la tine, e foarte complicata situatia ta, tie nu iti place de el sau nu vrei sa ai un prieten? oricum il vei face sa sufere chiar daca ii spui acum sau mai tarziu, apropo daca ii spui acum o sa creada ca ti-ai batut joc de el si va suferi mai tare!

| RAY a răspuns:

Relatie serioasa la 13 ani, ba voi v-ati tampit de tot? ala e dus cu pluta ori te minte ori e beat

| Cosmin1I a răspuns:

Pur si simplu ii spui..nu incerca sa gasesti scuze sau alte motive. P.S:Nu este frumos ceea ce ai facut. Succes

| Vallerie a răspuns:

Uite,draga. Trebuia sa ii zici de la inceput ca nu il placi. Stiu ca pare ceva paradoxal insa incearca sa fii totusi cu el, deoarece ai mentionat ca nu stii sigur daca il placi sau nu!

| Dennnnny a răspuns:

Pai, fi sincera! Du`te la el pur si simplu... spune-i ca nu tu numai vrei o relatie ..ca vr sa te bazezi pe scoala. oricum cred ca va intelege...App si eu am 13 anibig grin

| aurelian112 a răspuns:

Da spune-i pur si simplu.Eu sunt baiat si la fel am 13.Cred ca ar intelege el.