| denydeny a întrebat:

sunt cu un baiat de 4 saptamani si nici pana in zi de azi nu ne-am pupat.cauze:la scola stie toti (fiind in aceeasi clasa), in afara scolii nu ne intalnim etc.eu am tentatii sa il pup dar nu stiu daca chiar vreau asta sau e doar disperarea de a pupa pe cineva, el fiind primul meu prieten.am 14 ani apropo.ideea e ca am niste retineri...nu stiu daca imi place de el si pentru mine primul sarut e foarteee important. daca as avea alte variante m-as combina cu altul dar nu am si daca nu raman cu asta raman singura.nu stiu ce sa fac. mi-e frica sa nu gresesc.gasesc multe lucruri care nu imi plac la el si cred ca ma atrage.Partea cea rea nu stiu dacca chiar il plac cu adevarat

Răspuns Câştigător
| steamy a răspuns:

Daca il placi cu adevarat sarutaal!
chiamal intr-un loc mai retras la scoala spunandu-i ca vrei sa ii vorbesti si sarutal
toti copii sunt asa deci faooooo
o sa meargawinking

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii vezi multe defecte si il placi esti ciudata, mai bine ocupate de studii si spune-i individului ca nu mai vrei sa fii cu el.

| TitiDrLove a răspuns:

"stie" toti? rolling on the floor invata romana si lasa dragostea...

| Cosminovici18 a răspuns:

Pai daca nici tu nu stii ce e cu tine.cum sa mai stii daca sa-l saruti sau nu.las-o balta ca se vede ca nu esti in stare sa ai o relatie bafta