| Claudia a întrebat:

Sunt cu un baiat de 4 zile... ne cunoastem de un an insa nu asa bine, el are 19 ani si eu 17, e scump, simtit si foarte dragalas. Insa, el a stat cu foarte mult efete pe care si eu le cunosc si de curand am aflat de la un prieten [ care voria sa fie cu mine anul trecut ] ca prieteul meu Catalin, vrea doar sa se culce cu mine straight face eu ce sa fac? sa ma iau de el? sau sa tac din gura si sa vad ce se intampla... funda pentru cel mai bun rapsuns big grin

9 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Poti sa mai astepti sa vezi ce se intampla e posibil k cel care ti-a spus sa fie doar gelos.

| MonsterEnergy a răspuns:

Refuza-l de cateva ori si vezi ce fel reactioneaza.Nu te lasa din prima daca tot stii asta.Daca vrea sa fie cu tine cu adevarat o sa inteleaga cand o sa-l refuzi. Daca nu... poate asa a fost sa fie.

| sorinL1 a răspuns:

Taci si lasi sa decurga lucrurile. Pe langa scump, simtit si foarte dragalas poate o sa adaugi si bestie in pat.

| mgtow a răspuns:

Lasa-l si vezi cum se poarta, daca se da la alte fete si cand ai prins smecheria atunci i-o arati in fata si il lasi la pamant.

| SimonaAdina a răspuns:

Ar trebuie sa actionezi doar atunci cand ai sa vezi cu ochii tai,este posibil si lucrul acesta sa fie cu tine doar ca sa intretina relatii sexuale,dar se poate sa fie si doar o minciuna spusa din rautate. Poate acel prieten care ti-a spus acest lucru este doar gelos.Cel mai bine este s alasi timpul sa le rezolve pe toate, dar ai grija sa nu suferi prea tare, pentru ca sa-r putea sa incepi sa il iubesti cu adevarat si sa suferi...Incearca sa lasi putin timp sa treaca si sa il pui la incercare.

| jolie_9206 a răspuns:

Nu ar trebui sa asculti de oricine...ar trebui sa aflii.E exclus sa mergi la el si sa ii spui " am auzit ca esti cu mine doar ca vrei sa te culci cu mine " el iti va raspunde "nu doamne fereste"
Ar trebui sa astepti sa vezi cum stau lucrurile pentru ca nu sti daca e sau nu adevarat! Iti dau un pont...nu pune prea mult suflet relatiei ca poate totusi e adevarat si dupa aceea vei suferi

| DizzyXD a răspuns:

Deci eu zic sa stai cu el pana te intreaba daca vrei sa te culci cu el. Eee atunci cand te intreaba ii spui ca nu esti cârpa lui pe care se sterge cand are nevoie happy

| razekery a răspuns:

Probabil e o minciuna si de ce nu ar vrea sa se culce cu tine? esti prietena lui. ce daca se gandeste la asta nu inseamna ca se si intampla neaparat acum totusi in cateva luni tot ce e posibil tongue asta daca nu vrei sa te calugaresti cumva laughing

| Yaguar a răspuns:

Poate vrea cu adevarat doar sa se culce cu tine, nu te grabi sa faci ceva. Persoana cu care acum te intilnesti mai continua putin sa te mai intilnesti si dupa comportamentul sau vei intelege daca doreste doar sa faca sex sau doreste relatii (Daca iti spune ca te iubeste trebuie sa intelegi cum iti spune ca stii cum spun unii baieti cea mai usoara cale sa te culci cu o fata este sa-i spui ca o iubesti). Si in aceasta perioada vei intelege a avut dreptate prietenul care vroia anul trecut sa fie cu tine sau nu, si nu trebuie sa stie nimeni ce ti-a spus acest prieten caci el poate doreste sa te ajute iar daca se va afla ce ti-a spus o sa-i faci probleme.