| aliona_1993 a întrebat:

sunt cu un baiat de 5 luni aproare...la inceput s-a purtat foarte frumos cu mine, totul roz. apoi a inceput sa pomeneasca de sex, eu am facut pasul asta de frica sa nu il pierd(am crezut ca daca fac o sa fie mult mai bine)pentru ca am fost slaba in fata lui incepuse sa imi vorbeasca urat si sa se desparta de mine cand avea el chef si din motive de nimic, dupa se intorcea la mine si imi zicea ca ma iubeste. acum iar ne-am despartit si eu chiar daca s-a purtat asa cu mine il vreau inapoi dar nu stiu daca o sa se intoarca... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Deja ai facut sex. Esti femeie din punctul asta de vedere. Fii o femeie adevarata si din modul cum privesti o relatie. Invata sa fii mai independenta, mai stapana pe tine si sa nu accepti sa fii tratata ca o carpa - e o slabiciune pe care o poti invinge. Mergi mai departe, vei gasi un prieten mai bun decat el, dar selecteaza mai atent inainte de a face sex. Si sa nu faci vreodata sex decat pentru ca iti doresti tu asta, nu conditionata din exterior, asta e o greseala.

8 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Eu unul nu as mai accepta pe tipul acesta, dar tu decizi, esti mare!

| Dyutzzah a răspuns:

In primul rand nu trebuia sa faci sex cu el doar de frica s nu il pierzi si nu trebuia sa te lasi asa usor pentru ca o s ajungi in postura in care va vrea s te afca posta inf ien s trecem peste asta nu trebuie s faci nimic pentru ca el sa se intoarca la tine daca el tine al tine se va intoarce singur sti cum e baietii sunt multi si sunt multi care stin la tien cu adevarat dar poate tu nu ai ochii pentru ei poate ar trebui sa deschizi ochii mai bine si sa nu te mai lasi asa usor oriqm bafta ps: sper ca n-am zis ceva gresit si sper ca vei alege calea potrivita :*

| danky a răspuns:

Nu stiu de ce ai mai pus intrebarea asta daca nu poti fii tare in fata lui

| tyly a răspuns:

Asta este acum, ai gresti ca te-ai culcat cu el, se comporta urat cu tine si tot il vrei langa tine? Adica vrei sa o ții din greseala in greseala? Mai bine stai deaparte de el, cauta un baiat care sa te respecte, nu te mai grabi cu sexul si poate o sa fie mai bine.

| ysa a răspuns:

Stiu ca te gandesti ca i ai cedat ce aveai mai de preti nu il vrei inapoi dar se vede ca nu te iubeste si daca a insistat sa o faceti, doar la asta se gandea, imi pare rau ca mai sunt cazuri d astae, imi pare rau ca fetele nu au putere sa spuna nu atunci cand trebuie, sa stii ca baiatul care t iubeste cu adevarat nu pomeneste de asa ceva, o sa zici u singura, nu el. doar u. cand o s aintalnesti un astfel de baiat o s imi dai dreptate, asta daca incepi sa te respecti p tine si nu m ceda imediat, nu te mai lasa santajata. spre binele tau. inca ceva, baiatul asta nu te merita si ori t faci respectata ori lasa l. suna dur dar mai tarziu o sa ti dai seama. succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti proasta asta`i concluzia.

ce sa faci? sa nu vrei u sa te intorci l el. sa-l uiti

| aliona_1993 explică:

Stiu ca nu trebuia sa fac, dar acum nu mai e cale de intors, si oricat as incerca eu sa fiu tare in fata lui nu pot. sad

| aliona_1993 explică:

Nu e atat de usor...de zis am zis de atatea ori...