Wow eu am trecut prin asta cu fosta prietena, cand mi-a dat o sansa sa ma schimb sa fiu altfel cu ea, si era exact la fel cum zici tu aici despre prietenul tau, asa era cu mine.cand sa aflu.ca nu era sansa sa ma schimb, era sansa ei sa vada daca mai simt ceva pentru mine...eu iti zic de pe acum si o zic sincer ca am trecut prin asta, vrea sa se desparta de tine, crede-ma ca ai problema cum am avut-o eu...ai grija
Navem noi de unde sa stim.
poate ar trebui sa vorbesti cu el. sal intrebi daca mai simte sau nu ceva pentru tine, daca vrea sau nu ca relatia sa continue.
Nu cred ca te inseala, de fapt orice e posibil poate fata care ai auzit-o tu era verisoara lui sau o prietena apropiata.Eu cred ca relatia voastra are nevoie de un "refresh". Multa bafta.
Tot ce e posibil. consider ca esti singura in masura care sa spuna daca te inseala sau nu. gesturile il tradeaza, totusi. daca ar fi tinut la tine, nu s-ar fi comportat cum spui tu. cel mai bine ar fi sa discuti cu el( fara sa va certati) si sa ajungeti la o concluzie. bafta!
Sincer du-te in bucuresti fai o surpriza si vezi daca cu advarat te inseala sau nu
Mai nou a inceput si cu jignirile.si cred ca o sa ma despart de el pana la urma. oricum lucru acela care il facea special a disparut.
Te inseala. orasele mari schimba pe foarte multi.mai ales daca va vedeti rar.baietilor le trec repede sentimentele. daca stiu ca o sa stati despartiti mult timp.mai ales daca si.a inceput viata sexuala.nevoia de sex e mai mare la baieti decat la fete.mai ales daca ii cade una in pat sigur no refuza.
Unicucebeea întreabă: