Pai cel mai bine pentru tine e sa uiti de el de tot (prima ta iubire, prima dragoste e un esec in totdeauna), nu te mai intalini cu el deloc, stai imi mult cu prietenul tau, gandeste-te la el, fai niste mici surprize ca sa iti ocupi mintea cu altceva decat acest baiat, daca o sa continuii sa te intalnesti cu el o sa incepi sa te indragostesti de el iar si dupa ce va pleca o sa suferi tu, apoi poti sa il pierzi si pe prietenul tau vazand ca nu il mai bagi in seama si o sa suferi si mai mult. Eu asa zic ca e cel mai bine, uital, de tot, fara intalnire, fara sarut si fara atingeri, aa fara sa te gandesti la el. El e un om mort pentru tine, asa vei uita de el.
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzz
Şi ce faci? Te gândeşti la ăla în timp ce eşti cu altul? Oribil. Nu ştiu cum suporţi să-ţi priveşti prietenul în faţă, dar mai ales în ochi. În 5 zile pleacă, de asta nu te desparţi de actualul? Să nu rămâi cu buza umflată?
Ştii ce aş face în locul tău? M-aş duce în momentul ăsta la prietenul meu, i-aş spune tot, că nu ştiu ce să fac, că chestii trestii, şi l-aş lăsa să decidă el, pentru că e dreptul lui. Dacă vrea să mai dea o şansă acestei relaţii, bine. Sau dacă vrea să îţi dea nişte timp să-ţi stăpăneşti gândurile.
Dar el trebuie să ştie.
"el pleaca peste 5 zile iar, deci nu se poate sa avem o relatie.". Desparte-te de prietenul tău actual. El nu merită toate astea, sincer.
linarkfts întreabă: