| Kata838lala a întrebat:

Buna, sunt cu un băiat de 7 luni jumate împreuna, și de 6 ne am mutat împreuna,am câteva dubii,nu prea am încredere in el,vreau sa zic,niciodată nu l am prins sa vorbească cu alta,ma tratează ca o prințesa,rade la glumele mele,plătește mereu când ieșim,etc…pot sa zic. Ca e bărbatul perfect,dar problema e ca nu prea îmi face complimente,nu prea comunicam, am atâta timp și eu încă nu știu multe despre el, adică trecutul lui…el are 23 de ani iar eu 25, am observat la el ca se uita la mine pe furis,eu as crede ca ii este teama sa și arate sentimentele,tot ce vreau sa zic e ca totul e bine și frumos,dar nu prea comunicam,vorbim numai lucruri ca cum ai vorbi cu un străin, vine acasă ma pupa și se pune sa se joace, eu de multe ori cred ca el e pur și simplu e imatur, ajutați ma, dau funda

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Apreciază ca el plătește consumația în oraș, majoritatea barbatiilor nu fac asta pentru ca le convine ca au devenit femeile independente și acum au scuza sa nu mai plătească. Dacă te despărți de el și dai de unul din tiparul asta (este un user pe TPU, se știe el care face parte din categoria asta de pune femeile sa isi plătească consumația). Dacă nu iti plătea consumațiile, nu iti mai dădeai seama ca aveți probleme de comunicare.

| ania a răspuns:

Da e imatur dacă ar fi bărbat adevărat te- ar fi cerut deja de nevasta. Nu soune prea multe despre el ca nu e hotărât. Ai fi fericita dacă pe viitor ai alege sa respecți planul Creatorului și sa faci sex numai după căsătorie. Te poți trezi peste 10 ani ca pleaca fără explicații și ti- ai risipit toată tinerețea cu cineva imatur și iresponsabil.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai 25 de ani tu esti ditamai femeia si te plangi ca unul de 23 vien acasa si se joaca pe computer....pai ala este inca copil, care nu vrea viata de familie, nu vrea responsabilitate de om insurat, ca el este inca "copil" in mentalitatea si comportamentul lui.
Este evident ca sta cu tine pentru sex, dar nu cred ca-i interesat de o viata conjugala cu tine, mai ales ca nu-i indragostit de tine, de aceea nu-si declina sentimentele fata de tine, pentru ca nu le are.
Un baiat/barbat poate sta cu orice femeie doar pentru sex si mancare buna, dar cand se plictiseste sau se indragosteste serios de o alta fata, o va parasii pe cea de dinainte, fara remuscari.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu ce să te ajutăm?

| Emilian65 a răspuns:

Dacă el este asa cum zici, acționează tu și fa-l sa fie comunicativ un tine. Numai asa vei obține cevrei tu.

| helpforyou a răspuns:

Din cate se vede tu ai fost un trofeu, care odata obtinut nu mai prezinta interes. Daca tu ai 25 de ani trebuia sa stii ca nu te muti dupa o luna sa locuiesti impreuna cu cineva, nu ati avut timp de cunoastere, iat tu de acea parte de seducere din partea lui.
Trebuie sa te indepartezi fizic de el, atentie, nu sa nu mai fi in relatie cu el.

| AnaisAnais15 a răspuns:

Buna, în relația pe care o am, și iubitul meu e la fel de dependent de jocuri, sta char și câte 4h în fața TV ului. Însă eu am descoperit ca îl pot face foarte ușor sa lese jocurile, facadnu i mesaj pe spate, îl relaxează total, și va vrea sa se așeze în pat, poți încerca să vezi dacă îți iese, apoi încerci sa comunici cu el, sper sa îți iasa

| dayandnightdreamer a răspuns:

Buna! Cel mai ok din punctul meu de vedere e sa incerci sa petreci timpul cu el cum ii place lui. Daca ii place sa se joace, atunci incearca sa te joci si tu cu el. Asa poate va apropiati mai mult si va cunoasteti mai mult unul pe celalat, iar la momentul potrivit poate o sa faca si el lucruri care iti plac tie happy