Eu zic sa vorbesti cu el! Sa-i zici adevarul si de faptul ca esti modesta si daca te iubeste te va accepta neconditionat, apoi sa-i zici si despre parintii tai ca nu prea sunt de acord cu varsta pe care o are da? Totusi ce ani aveti de iti faci probleme?
Minciunile duc la alte minciuni si cand vine vorba sa-i zici adevaru nu te va crede, cel mai bine ar fi sai explici situatia lui si la parinti, bine daca iti da papucii fiindca nu-i place casa ta inseamna ca nu merita sa fii cu el, dar daca accepta ideea asta le spui pur si simplu parintor, il iviti si pe el si o sa vezi ca nu iese asa rau
Luck96@ nu minte cu nimic ea. abc_5270@ tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu el si daca este mai mare o sa te inteleaga cu siguranta. si la faza cu "casa ta nu arata bine" asta nu cred ca ar avea de ce sa-l determine sa isi schimbe parerea despre tine, ca daca te place, te place asa cum esti si ce ai. Iar la faza cu parintii tu o sa traiesti o viata intrega cu ei?
Succes si toate cele bune.
Daca te iubeste cu adevarat, NU il intereseaza locuinta ta, doar te iubeste pe tine, nu pe locuinta ta.
Iar parintii.Nu stiu vorbeste cu ei si explica-le
''sunt cu un baiat de 8 luni''
foarte insistent pentru un sugar pana la 2 ani este considerat sugar (parca) deci la 8 luni este in ''floarea varstei''.
Hei. Nu ai inteles ce a vrut sa spuna ea? Cand a spus "sunt cu un baiat de 8 luni" se referea la perioada de cand sunt impreuna. Nu te mai preface ca nu ai inteles. Fata avea nevoie de un sfat, nu de tine si de observatiile tale. Daca chiar vruiai sa o ajuti lasa-i un comentariu mult mai folositor. O zi buna in continuare.
Poate nu ar trebui sa ii spui. te iubeste? daca da atunci te accepta asa cum esti si, si cum sunt situatile tale, si aici cu parinti nu cred ca ar fi o problema atat timp cat nu e insurat cu copii. si prietenul meu e mai mare cu 4 ani si l-am adus acasa si ai mei nu au spus nimic.acum e la atitudinea ta. bafta!
1) Faptul ca este indragostita nu este un motiv suficient pentru a faulta limba romana. Trebuie sa ai un minim de respect pentru cei care isi pierd timpul incercand sa te ajute, nu sa le fractuerzi retina cu exprimari de genul asta.
2) O relatie dintre o fata de 16 ani si un baiat de 21 de ani este foarte trasa de par. Nu este asemanatoare deloc unei relatii intre o fata de 21 de ani si un baiat de 26 de ani. Probabil este cool sa fii cu un baiat mai mare, dar in termeni juridici noi ii spunem corupere de minori. (si se pedepseste penal)
Cam mare diferenta totusi sa fii atenta da? Si sa vb cu el despre ce ti-am zis da? papa
8 luni si nu a fost niciodata la tine acasa? Adica nu in casa macar pe langa ea...
Sincer sa fiu, lasa-l sa te conduca! Problema cu casele, cu banii si cu hainele e de cand e lumea, si sa stii, ca cine o sa te lase pentru ca nu ai bani, haine cool sau un palat, nu te merita. Nu spun asta pentru ca cine stie ce fata esti tu, dar o spun ca nu are rost sa stai cu el pentru ca e un idiot/a (daca prb e si pentru baieti).
Acu am venit si eu acasa, pana acum am carat mare brad fix pana la etajul 6 (pe scari)
Pai normal ca nu e nimic palpitant sa-ti faci treaba in ditai palatu si eventual pe o saltea cu apa Unde mai e frumusetea daca nu vezi mucegaiul pe pereti, nici macar nu-i excitant
Cand o rezolvi pe una trebuie sa te lovesti macar de-o teava, sa-ti intre un surub in c.r, etc Asa e palpitant
+ ca nimic nu se compara cu o bucatarie bine aranjata sau o camara inghesuita