Nu e nimic scarbos Esti tu inca mica si nu esti pregatita. Si pentru probabil il placi foarte mult ai emotii si vrei ca totul sa iasa bine. Linisteste-te ca toti/toate am trecut prin asta, am fost la primul sarut cu o persoana speciala si aveam emotii ca nu stiam ce sa facem, nu stiam sa sarutam, de fapt nimieni nu poate sa iti zica cum se face acest "sarut cu limba", vine de la sine in momentul respectiv. Stiu ca nu o sa te ajute prea mult, probabil, acest raspuns, dar este adevarat, nu ai cum sa explici, este un moment magic pentru prima data cand trebuie sa te lasi dusa de val si totul o sa iasa ok. Si prietenul tau a trecut cel mai sigur prin acelasi emotii cand s-a sarutat si el prima data, pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat, nu trebuie sa iti fie nici rusine, nici frica, vorbeste deschis cu el, spune-i ca tu nu te-ai mai sarutat pana acum niciodata cu limba si roaga-l sa te invete el. Succes totul o sa iasa bine! FUNDA?
Saruta-l nu mai fi timida...incearca ....intreaba-l daca ii place, sau cum ii place, asa ca sa nu mai trebuiasca sa auzi dela altii ce prefera el
Buna! Atunci incearca un Sarut buze pe buze, ce e asa de greu? totul vine de la Sine
Te lasi dusa de Val!
Bananacantareata87 întreabă: