| puxylove a întrebat:

Buna sunt cu un baiat de 9 zile si el vrea sa ne sarutam dar eu nu stiu cum pentru ca in vara a zis ca nu-i place sa se sarute cu limba (stiu pare scarbos) dar unei fete ia zis ca vreaca eu si cu el sa ne sarutam cu limba nu stiu ce sa cred pentru ca eu chiar tin la el si vreau sa iasa totul bine P.S. am 13 ani

Răspuns Câştigător
| mariass a răspuns:

Nu e nimic scarbos rolling on the floor Esti tu inca mica kiss si nu esti pregatita. Si pentru probabil il placi foarte mult ai emotii si vrei ca totul sa iasa bine. Linisteste-te ca toti/toate am trecut prin asta, am fost la primul sarut cu o persoana speciala si aveam emotii ca nu stiam ce sa facem, nu stiam sa sarutam, de fapt nimieni nu poate sa iti zica cum se face acest "sarut cu limba", vine de la sine in momentul respectiv. Stiu ca nu o sa te ajute prea mult, probabil, acest raspuns, dar este adevarat, nu ai cum sa explici, este un moment magic pentru prima data cand trebuie sa te lasi dusa de val si totul o sa iasa ok. Si prietenul tau a trecut cel mai sigur prin acelasi emotii cand s-a sarutat si el prima data, pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat, nu trebuie sa iti fie nici rusine, nici frica, vorbeste deschis cu el, spune-i ca tu nu te-ai mai sarutat pana acum niciodata cu limba si roaga-l sa te invete el. Succes totul o sa iasa bine! kiss FUNDA?

| puxylove explică (pentru mariass):

Pana acum raspunsul tau e cel mai bun sa stii

| mariass a răspuns (pentru puxylove):

happy toti am trecut prin emotiile astea, inca mai stiu sentimentul.

11 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Cate dureri de cap pentru un sarut banal

| puxylove explică (pentru nesuferit):

Da frate si am probleme si am cerut sugestii si ce...

| me92 a răspuns:

Cati ani are baiatu?batting eyelashes

| ciptim a răspuns (pentru me92):

Ce conteaza...nici fetele si nici baietii nu se mai stiu "pastra" ..la 13 ani sa iti trebuiasca sa te pupi cu limba? serios ..prietene. Miiiiaaauuuuu laughing

| me92 a răspuns (pentru ciptim):

Vroiam sa stiu, daca e mai mare baiatu, oricum o s-o corupatongue

| Sultan a răspuns:

Saruta-l si tu cum poti, ce te mai gandesti atat? O sa-i placa sigur!

| kitana a răspuns:

Saruta-l nu mai fi timida...incearca ....intreaba-l daca ii place, sau cum ii place, asa ca sa nu mai trebuiasca sa auzi dela altii ce prefera el

| ciptim a răspuns:

Esti curva de mica :* te pup

| Bogdanbogdan08 a răspuns:

Buna! Atunci incearca un Sarut buze pe buze, ce e asa de greu? totul vine de la Sine
Te lasi dusa de Val!