| ViK_5388 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 9luni ne intelegem foarte bine ne iubim mult dar imi ultima vreme de cate ori ne sarutat tot imi impingea capul in jos s batea tot felul de apropouri pana la urma m-am hotarat sa-i fac sex oral dar si in timp cei fac el imi impinge capul ca sa intre tot penisul in gura. Acum ceva timp i-am spus ca nu mai vreau sa fac treaba asta iar el s-a suparat pe mine s a spus ca el nu mai poate rezista macar daca nu vreau sa facem sex sa-i fac sex oral. Dar chiar nu stiu ce sa mai cred. Voi ce ziceti?

20 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu cred ca e ceva rau in sexul oral, atata timp cat ambii parteneri sunt majori, isi doresc asta si obtin placere din asta. Oricum, nu cred ca este o solutie pentru un cuplu care nu are o viata sexuala normala. Duce relatia in derizoriu si nu ofera placere reciproca.

| monyk a răspuns:

Buna, of, of, chiar nu te inteleg; cum s aii faci sex oral daca nu vrei, daca nu iti place?! Adica nu esti obligata sa faci asta si mi se pare aiurea din partea lui sa te puna sa ii faci sex oral; sexul oral se face din placere, si isi fac ambii parteneri unul altuia, asta ar fi normal si corect.
Ideea e ca el ar trebui sa se gandeasca la tine in primul rand, daca vrei sa ii faci, daca te simti ok si ar trebui sa te lase pe tine sa decizi daca sa ii faci sau nu.Si nu e adevarat ca nu poate rezista, odata ce a fost dispus sa te astepte si sa accepte relatia asa atunci ar trebui sa te inteleaga si sa aiba rabdare. E adevarat ca poate are nevoie de sex, nici sa il tii fara sex prea mult nu e ok, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii faci sex oral, sub nicio forma daca nu e din placere.Si mi se pare aiurea de asemenea faptul ca el s-a suparat pe tine ca nu mai vrei, mai, dar ce ai tu vreo obligatie sa ii faci? Lasa-l draga in pace ca ii trece lui supararea si sa te respecte in primul rand.
Daca tot vrea sex oral nu te-ai gandit la faptul ca ar fi bine sa fie reciproc pana la urma...
Spune-i ca nu vrei si gata.Nu o fa draga daca nu vrei, lasa-l tu pe el ca nu se face chiar asa, si prietenul meu a asteptat mult dupa mine pana sa facem dragoste dar niciodata nu a batut nici macar un apropo in legatura cu sex oral desi nu cred ca i-ar displacea, pur si simplu mi-a zis ca nu a vrut sa para nesimtit.Si mi se pare ok sa te astepte fara sa iti ceara aceasta `recompensa` ca nu ii dai ce doreste si ce asteapta cu atata ardoare, ai grija ce faci.

Abh
| Abh a răspuns:

Pacat ca ai acceptat sa faci asa ceva daca nu iti face placere.

| Hmmmm a răspuns:

Nu trebuie sa faci niciodata ceea ce nu vrei sa faci oricat de mult ai iubi pe cineva.niciodata!
trebuie sa intelegi ca are si el anumite nevoi.sexul este foarte important intr-o relatie. daca viata sexuala nu e una buna atunci relatia nu merge nicicum. el va cauta in alta parte ceea ce nu gaseste la tine si pana la urma relatia se va duce naibii.
ar trebui sa stai de vorba cu el despre asta.nu stiu ce varste aveti, dar daca te-ar intelege si te-ar iubi ar trebui sa te astepte si sa nu te forteze sa faci anumite chestii.asta tine de respectul pe care se zice ca ar trebui sa il aiba fata de tine. zii ca nu iti place, ca nu vrei sa ii faci asta. daca nu te intelege asta e, ai 2 variante. ori ii zici papa si pui stop relatiei, ori continui sa faci ceea ce ai facut si pana acum.
si ma repet! nu trebuie sub nici o forma sa faci ceva ce nu vrei sa faci! daca nu te simti tu bine facand ceva atunci nu o face oricat de mult l-ai iubi.

| shtephie a răspuns:

Draga mea, un baiat care pune o fata sa faca asa ceva o foloseste, nu o iubeste, vrea doar sa'si satisfaca dorintele.
Scuze ca zic, dar te tine de fraiera!
Parerea mea este sa te desparti de el!

| anonimaa a răspuns:

Nu te supara pe mine da' esti de'a dreptu FRAIERA ca sa nu zic altfel.
nu ai nici un pic de demnitate si il lasi sa te foloseasca ca pe o jucarie sexuala. continua tot asa si o sa te scoata pe dn daca are chef
fato! tu nu esti carpa lui! desparte'te de el acum! lui ii arde de sex si tie daca nu'ti convine nu sta ca momaia cu mainile in san
asteptand sa se plictiseasca ca sa renunte el.
nu va inteleg frate! sunt o gramada de fete pe TPU in situatia ta care nu se prind ca iubitii lor nu vor decat sex de la ele si ele fac tot posibilu' sa'i satisfaca numai asa ca sa nu se desparta de ele.
TREZIREA!

| blue-star a răspuns:

Lasa-l in pace! wake-up! el doar profita de tine lasa-l si treci mai departe nu vezi ca e un nesimtit? dar.ma rog.asta e parerea mea...asteapta si alte raspunsuri

| Musiclove18 a răspuns:

Baietii au nevoile lor, ca si noi de altfel. dar de la asta pana la a face presiuni aspura ta e o cale lunga.straight face Prietenul meu nu m'a fortat sa fac nimic din ce nu as vrea. Daca te iubeste cum zici te va astepta.hee heeTrebuie sa vb cu el deschis.si daca nu ii in stare sa te astepte cel putin sa se multumeasca cu ce primeste si sa nu te mai preseze [-x daca nu te asculta inseamna ca'i grav.va trebui sa iei decizii drastice.Succes draga mea:*

| bOse a răspuns:

E obsedat.

| curcubela a răspuns:

Exista fete carora chiar le place sa faca sex oral. Eu una nu am incercat niciodata si in momentul de fata nici nu cred ca as vrea sa incerc. Asta nu inseamna ca in viitor nu mi se poate schimba aceasta viziune...totul e posibil, insa numai datorita unui mic detaliu: persoana de langa mine. Eu cred ca pentru a accepta sa fac sex oral trebuie sa ma simt foarte legata de persoana respectiva si sa fiu super obisnuita cu el si cu corpul lui in sensul ca sa mai existe un pas pana la a ma considera una cu trupul lui.
Tu aici ai doua posibilitati: fie ii faci oral fiindca nu iti displace, te simti in largul tau si VREI sa o faci, fie nu ii faci sex oral. Unii baieti au tendinta sa mearga pe santaj ca sa ne faca sa ne simtim oarecum vinovate ca ei ne ofera placeri nemaivazute si noi nu vrem sa le intoarcem favoarea. Ei bine, acesti baieti uita un singur lucru, intr-o relatie sanatoasa cat si in pat exista doua persoane si nu una, care trebuie sa se simta bine, in tandem. trebuie sa se completeze reciproc, sa depuna eforturi reciproce pentru ca mai apoi sa se simta bine fiecare. atata timp cat tu o sa simti minusurile si el plusurile ceva nu merge...think about it

| alysefu a răspuns:

Te iubeste? eu nu stiam ca cei care se iubesc cu adevarat fac sex oral din obligatie ca sa-l satisfaca pe el poate te iubeste pentru interes... ai grija happy

| idontknow a răspuns:

Doamne laughing) de fapt nu ma mai surprinde nimic.atat te intreb:CUM POTI ACCEPTA ASA CEVA? sfatul meu:termin-o cu acest individ!(nu mi-o lua in nume de rau, dar sunt sigura ca asta ar fi parerea mai multor fete)

| Mekeke a răspuns:

Vik... n`ai facut nimic rau. Sunt multe curve pe aici care se dau virgine. El a exagerat, dar nu am omorat pe nimeni. Daca peste problema asta nu treceti doar atunci puteti spune ca aveti o problema.

| alee_3151 a răspuns:

Sincer. Un baiat care pune o fata sa faca asa ceva nu are pic de respect! Pe langa ca accepti sa faci o chestie asa gretoasa mai face si figuri. Pai daca nu mai vrei, pai nu mai vrei! Daca te iubeste, n-are decat sa accepte si sa respecte decizia ta. Daca nu? Nexxxxxxxt! Urmatorul. Sunt sigura ca altii te-ar vrea, si nu numai pentru sex! puppy dog eyes. take care. funditabatting eyelashes

| botosel a răspuns:

Daca te iubeste, va intelege. tu nu esti obligata sa faci nimic, din contra, tu detii cuvantul la capitloul asta. impune-te si spune-i ca nu vrei sa faci si gata.

| ▬►LollipOp◄▬ a răspuns:

Doamne straight face. Daca ti-a cerut asa ceva e grav. Nu inteleg cum poti sta cu un baiat care iti cere asa ceva straight face. In locul uh i`as fii zis nu. Si daca te`ar fi iubit ar fi inteles. Daca te`ar fi parasit inseamna ca nu te-a iubit thinking Chestia aia pentru mine o fac numai curvele. Si banuiesc ca nu esti. Eu in locul uh i`as zice ca nu imi place. Nu vreau sa mai fac asa ceva. Si daca intelege inseamna ca tine la tine. Daca nu thinking Lasa`l draq. Baieti sunt multi. Stiu ca acum o sa zici ca degeaba sunt multi baieti. Daca uh decat pe el il vrei si il iub. Da` cu timpu` vei trece peste asta :*

| Alexandra:) a răspuns:

PAi cum naiba sa te mai sarute?laughing inseamna ca s-a pupat el in "x" laughing
Doamne, nu stiu cum mai stai cu acest tip, si inca mai spui ca va iubiti, daca va iubiti asa cum ziceti ar trebui sa te asculte si pe tine si sa nu preseze asupra acestui lucruhappy.

| gigel_7707 a răspuns:

Sa-i faci toata gama

| ViK_5388 explică:

Dar eu chiar il iubesc s el pe mine la fel asa ca nu am cum sa ne desp dar nust ca sa-i zic ca sa ma inteleaga. El spune-i ca ii normal intr-o relatie asa serioasa sa facem asa ceva

| ViK_5388 explică:

Pai intr-un fel il inteleg s eu. EL este ca trei ani mai mare ca mine s i-am spus ca pana o sa implinesk 18ani nu o s-o facem.